Neo

Κυβέρνηση …τσίρκο

Έτσι χαρακτήρισε την κυβέρνηση ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, υποστηρίζοντας ότι «δεν μπορεί να συνεχίσει αυτή η κατάσταση στην χώρα, να υπάρχει μία κυβέρνηση χωρίς τη στοιχειώδη σοβαρότητα την ώρα της διαπραγμάτευσης».
Αναφέροντας δύο χαρακτηριστικά κατά τον ίδιο παραδείγματα, ο κ.Θεοχαρόπουλος θέλησε να στοιχειοθετήσει την κατηγορία του περί ‘κυβέρνησης τσίρκο’, ενώ αναρωτήθηκε αν τα μέλη της μιλούν μεταξύ τους.
Ειδικότερα, θύμισε ότι ο υπουργός Οικονομίας κ.Παπαδημητρίου είπε προχθές ότι διαπραγματεύεται η χώρα τη μείωση στο αφορολόγητο, μία δήλωση που υπονομεύει την διαπραγμάτευση, προκειμένου να επανέλθει χθες και να πει ότι η δήλωσή του ήταν άστοχη. Ο ίδιος υπουργός είπε ότι δεν ξέρει στοιχεία για εργαζόμενους που να παίρνουν κάτω από 200 ευρώ, όταν προ μηνός η υπουργός Εργασίας κ.Αχτσιόγλου είχε δηλώσει ότι 125.000 εργαζόμενοι στην χώρα μας αμείβονται με κάτω από 100 ευρώ τον μήνα.
Κατόπιν τούτων, ναι, το ερώτημα είναι αν μιλούν μεταξύ τους στην κυβέρνηση. Μένει όμως και άλλο ένα αναπάντητο. Αν δηλαδή οι εργαζόμενοι παίρνουν 200 ευρώ και όχι λιγότερα, για τον κ. Παπαδημητρίου δεν υπάρχει πρόβλημα. Ζουν άνετα αυτοί, έτσι;

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.