ΕΛΛΑΔΑ

Κομοτηνή: Ο 15χρονος βίασε και μετά στραγγάλισε το άτυχο παιδάκι

Σε στραγγαλισμό αποδίδεται ο θάνατος του 6χρονου κωφάλαλου Μεχμεταλή Σεζάλ, η σορός του οποίου βρέθηκε χθες το μεσημέρι σε εγκαταλελειμμένο σπίτι, λίγες εκατοντάδες μέτρα μακριά από τον συνοικισμό των αθίγγανων, όπου διέμενε στην Κομοτηνή.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Νικόλαου Κηφνίδη, του στραγγαλισμού προηγήθηκε βιασμός.

Με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Κηφνίδης σημείωσε ότι διαπιστώθηκαν ευρήματα άγριας σεξουαλικής κακοποίησης, η οποία προηγήθηκε του θανάτου του 6χρονου με στραγγαλισμό, ενώ παρατηρήθηκαν εκδορές στο πρόσωπο και στην τραχηλική χώρα.

Επίσημες πηγές της αστυνομικής διεύθυνσης Ροδόπης αναφέρουν ότι δράστης της δολοφονικής ενέργειας είναι 15χρόνος Ρομά, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, μετά την προσαγωγή του. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο φερόμενος, ως δράστης, είναι επίσης κωφός και είχε κρύψει το άψυχο σώμα του παιδιού πίσω από θάμνο στην αυλή του εγκαταλελειμμένου σπιτιού.

Σε βάρος του 15χρονου σύμφωνα με το xronos.gr, σχηματίστηκε δικογραφία  για βιασμό, αποπλάνηση και ανθρωποκτονία εκ προθέσεως. O 15χρονος αναμένεται εντός της ημέρας να παρουσιαστεί ενώπιον του εισαγγελέα στην Κομοτηνή, προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.