Neo

Κριτική σε λάθος …αντιπρόεδρο

«Η κυβέρνηση έχει αλλεργία στη σύγχρονη Δημοκρατία δυτικού τύπου», είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης, σχολιάζοντας την προσπάθεια της κυβέρνησης να ‘ελέγξει’ τον Τύπο. Την κατηγόρησε μάλιστα για ‘χοντροκομμένες και βιαστικές ’παρεμβάσεις, θυμίζοντας τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, τον ‘επίτροπο’ κ.Μουλόπουλο στον ΔΟΛ, τις διώξεις κατά δημοσιογράφων κ.α.

Ειδικά για τις διώξεις κατά δημοσιογράφων μάλιστα, και δη τη δράση του βουλευτή της ΧΑ Γ.Λαγού, υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση αφήνει έναν άνθρωπο να τραμπουκίζει τη μία μέρα στο σχολείο και την επόμενη να διώκει δημοσιογράφους», σημειώνοντας ότι «βαδίζει στα χνάρια των μεθοδεύσεων που ακολούθησε και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης», για να καταλήξει ότι «σόι πάει το βασίλειο».

Και κάπως έτσι, έχασε και όλο του το δίκιο. Διότι όταν είσαι βουλευτής που αντιπολιτεύεσαι την κυβέρνηση θα πρέπει τουλάχιστον να ξέρεις τη σύνθεσή της. Και αντιπρόεδρος της σημερινής κυβέρνησης είναι ο Γιάννης Δραγασάκης και όχι ο Πάνος Καμμένος όπως άφησε να εννοηθεί. Εκτός και αν υπονοεί ότι αναλόγως δρα ο κ. Δραγασάκης, οπότε και θα πρέπει να αναφέρει τη ‘δράση’ του και ο Neo δεσμεύεται να του ζητήσει συγγνώμη…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.