Neo

Νέες παρουσίες στην Επικοινωνία του ΠΑΣΟΚ

Τη διεύρυνση του Τομέα Επικοινωνιακού Σχεδιασμού αποφάσισαν στο ΠΑΣΟΚ, ενώ κάνοντας πράξη τη δέσμευσή τους για ανανέωση προσώπων και ευκαιρίες σε νεότερα πρόσωπα, αναμένονται και νέες αλλαγές σε άλλους τομείς.

eik1

eik2

Στον επικοινωνιακό σχεδιασμό πάντως, εισέρχονται και επισήμως ο Λάμπρος Παλάντζας -που παρείχε ως τώρα τις υπηρεσίεςτου, χωρίς όμως θεσμικό ρόλο- ως Αναπληρωτής Γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας και ο Σπύρος Καρανικόλας που αναλαμβάνει καθήκοντα Αναπληρωτή Εκπροσώπου Τύπου δίπλα στην νεότατη μεν, παλιότερη δε, Νάντια Γιαννακοπούλου.

Ο νεαρός δικηγόρος Σπύρος Καρανικόλας μάλιστα, είχε στο παρελθόν ακολουθήσει στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών τον Γιώργο Παπανδρέου, αν και επέστρεψε στο ΠΑΣΟΚ πολύ νωρίτερα από την απόφαση για σύμπραξη Κινήματος και Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

5 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. volvo 11:34 22/01/2017

    Τί, πάλι θα πιάσουμε διψήφιο ποσοστό παιδιά;
    Όπως εκείνο που …πιάσαμε με το Κίνημα που θα άλλαξε την πολιτική ζωή αλλα μετα ορισμένοι την έκαναν πρώτοι με δυνατα πηδηματάκια για να συνεχήσουν με το παλιό λεωφορείο την ….παλιά πολιτική ζωή;
    Γελάει ο κόσμος… και σεις στο κόσμο σας. τα έχετε ξεφτυλίσει όλα

    • Ποιος κόσμος γελάει.Αυτός που ψήφισε τα Ζαππεια του Σαμαρά η του θα τα σκίσω τα μνημόνια και τους ζουρνάδες του Τσίπρα;;;
      Η Αυτός του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.;;
      Πρόσεξε γιατί θα γελάνε οι άλλοι με σένα.

  2. ΕΠΙΟΡΚΟΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ KAI ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ !

    Επτά χρόνια πέρασαν από τότε που ΜΑΘΑΜΕ την προδοσία και την χρεοκοπία.
    Έκτοτε, σαν να μην συνέβη τίποτε, το κατεστημένο και η κλίκα της δεξιάς εξακολουθούν να συγκαλύπτουν τον επίορκο που από τότε μέχρι σήμερα ‘’απολαμβάνει’’ προνομίων και ασυλίας που δεν αρμόζει σε ανέντιμους επίορκους και αμετανόητους ανθέλληνες.
    Πέντε χρόνια βουλευτικής και πολιτικής ασυλίας , στον ηθικό αυτουργό της χρεοκοπίας μας και της καταστροφής μας είναι ένα ακόμη δείγμα των ΝΕΟΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΩΝ’’ της επάρατης ‘’εθνικοφροσύνης’’.

    Ο Καραμανλής “κυκλοφορεί ανενόχλητος”;
    στα σαλέ της Ελβετίας και της ορεινής Αρκαδίας και στα ακριβά εστιατόρια;
    Η θέση του Καραμανλή είναι στη φυλακή για το όσα διέπραξε σε βάρος του ελληνικού λάου.
    Ο λόγος που κρύβεται ο μουγγός , δεν είναι γιατί είναι συνέχεια μπουκωμένος , είναι γιατί οι δικηγόροι του τον συμβούλεψαν πως όταν αποκατασταθεί η δημοκρατία στη χώρα, θα πρέπει να απολογηθεί στη δικαιοσύνη και άρα ότι πει τώρα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον του.
    Έγραψε έστω ένα άρθρο ο Μπουχέσας εδώ και 2,5 χρόνια για την πολιτική και την οικονομία ,μίλησε έστω και μια φορά στην Βουλή, πρότεινε έστω ένα μέτρο για αποφυγή της χρεοκοπίας , έκανε έστω ένα τηλεφώνημα στους πρώην πρωθυπουργούς συναδέλφους του, άφησε πίσω στο δημόσιο ταμείο έστω έναν από τους εισπραττόμενους μισθούς του (παρότι άεργος ) υπέρ των ανέργων ( 1.200.000 αθώοι πολίτες) ;
    Βαρέθηκα να ακούω και να διαβάζω …σιωπεί ο Καραμανλής… θα μιλήσει ο Καραμανλής.. επιστρέφει ο Καραμανλής.. αθώος ο Καραμανλής

    ΥΓ.
    Και ο Τσίπρας γιατί τον ‘’συγκαλύπτει’’ και τον προστατεύει…???

  3. αυτοί γελάνε γιατί κοιμούνται. όπως κοιμόνταν τόσα και τόσα κόμματα αλωστε που μετά πάλι έχασαν και δεν ήξεραν τι να κάνουν!!!!!!!!!!!
    Ξέρετε καμιά άλλη δουλειά παιδιά ή μόνο να πηγαίνετε πέρα δω και να λέτε παραμύθια για μεγάλα κόμματα και ελπίδες που μετά γίνονται εφιάλτες; δΕ το πιστεύω, γι’ αυτό το κάνετε. δεν έχετε με τι άλλο να αστειευτείτε!!!!!!!!!!!
    ΜΑΥΡΟ παλι ρε μέχρι να καταλάβετε και να πάτε για δουλειά όπως όλοι μας

  4. Αιμ. Π 9:48 21/01/2017

    ΚΟΨΤΕ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΓΙΑΤΙ AN KATAΛΑΒΑΤΕ ΠΑΜΕ ΠΑΤΟ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΚΙΔΗΣΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ…… ΠΑΛΙ ΧΑΜΟΣ.

    ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.