ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Ντοματόσουπα με πένες

 

Υλικά

1 κ.σ. ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
1 μέτριο κόκκινο κρεμμύδι, λεπτοκομμένο
445 γρ ντοματόσουπα
400 γρ ντομάτα κονκασέ
3 φλ νερό
2 φλ μακαρόνια πένες
1 κ.σ. φρέσκος βασιλικός, λεπτοκομμένος
2 φέτες μπέικον, λεπτοκομμένες
παρμεζάνα, για γαρνίρισμα (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα.

Σοτάρουμε το μπέικον μέχρι να γίνε τραγανό, το βγάζουμε από την κατσαρόλα και το μεταφέρουμε σε χαρτί κουζίνας,

Στην κατσαρόλα ρίχνουμε σκόρδο και το κρεμμύδι, και σοτάρουμε ανακατεύοντας, μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι.

Προσθέτουμε την ντοματόσουπα, την ντομάτα κονκασέ, το νερό και τα μακαρόνια.

Βράζουμε και μετά σιγομαγειρεύουμε χωρίς καπάκι, για 10 λεπτά.

Βάζουμε και το βασιλικό.

Γαρνίρουμε με το μπέικον και την παρμεζάνα και σερβίρουμε.

Πηγή: dimitrisskarmoutsos.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.