ΚΟΣΜΟΣ

Δεσπόζει η φωτογραφία του πατέρα του

Ντόναλντ Τραμπ: Στα άδυτα του γραφείου του στον 26ο όροφο του Trump Tower

Παρόλο που ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στις 20 Ιανουαρίου αναμένεται να ορκιστεί επίσημα νέος πρόεδρος των ΗΠΑ και να εγκαταλείψει το γραφείο του στη Νέα Υόρκη για να καθίσει στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου, μια ματιά στα άδυτα του γραφείου στον Trump Tower, ίσως αποκαλύψει κάποια πράγματα για τον χαρακτήρα του Ρεπουμπλικανού δισεκατομμυριούχου.

Το πολυτελές γραφείο του νέου πλανητάρχη βρίσκεται στον 26ο όροφο του Trump Tower και έχει υπέροχη θέα στο Σέντραλ Παρκ ενώ οι τζαμαρίες είναι από αλεξίσφαιρο γυαλί για να αποτρέψουν τυχόν επιθέσεις. Στον τοίχο είναι κρεμασμένο ένα μακρύ πυροβόλο όπλο (μουσκέτο), διάφορα βραβεία που έχει λάβει κατά καιρούς και μια φωτογραφία του σε νεότερη ηλικία, επίσης φωτογραφίες του ίδιου, της συζύγου του Μελάνιας και άλλων μελών της οικογένειάς του διακρίνονται στο περβάζι της μεγάλης τζαμαρίας.

Επάνω στο γραφείο του Ντόναλντ Τραμπ δεσπόζει μια φωτογραφία του πατέρα του Φρεντ, ο οποίος ήταν μεγιστάνας ακινήτων και απεβίωσε το 1999 σε ηλικία 93 ετών.

Επίσης, διακρίνουμε το βιβλίο «Όμορφη χώρα» του J.R. Thornton, δύο αντίγραφα του βιβλίου «Unprecedented:The Election That Changed Everything», το οποίο εκδόθηκε από το CNN και αναφέρεται στις πρόσφατες αμερικανικές εκλογές, αυτοκόλλητα από την προεκλογική του εκστρατεία, φύλλα της εφημερίδας Financial Times, πολλά αντίγραφα του περιοδικού Time, που είχε ανακηρύξει τον Τραμπ «Πρόσωπο της Χρονιάς» και το περιοδικό GQ με εξώφυλλο τον Αμερικανό μεγιστάνα.

Στον τοίχο του πολυτελούς γραφείου, εκτός από το όπλο και τα πολλά βραβεία, υπάρχουν αντίγραφα πολλών περιοδικών στο εξώφυλλο των οποίων φιγουράρει ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά ξεχωρίζει ένα αντίγραφο του περιοδικού Playboy με εξώφυλλο τον ίδιο και το σέξι μοντέλο Brandi Brandt τον Μάρτιο του 1990.

Το γαλάζιο μπούμερανγκ που κοσμεί τον τοίχο στο γραφείο του Τραμπ έχει συμβολική σημασία. Είναι το βραβείο που του δόθηκε από το Forum Club το 1995, επειδή μετά από την κατάρρευση της αγοράς των ακινήτων την δεκαετία του '80, κατόρθωσε να αναστρέψει το αρνητικό κλίμα και να κάνει ένα δυνατό «comeback» στον τομέα των ακινήτων.

Πηγή : www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.