LIFESTYLE

Αναμένεται να ανακοινωθούν στις 15:15

Σήμερα ανακοινώνονται οι υποψηφιότητες Οσκαρ: Δείτε τις προβλέψεις

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό πρωινό για το Χόλιγουντ θα είναι το σημερινό, καθώς στις 3:15 το μεσημέρι, ώρα Ελλάδος, αναμένεται να ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες των φετινών Όσκαρ.

Οι πρώτες ενδείξεις θέλουν το μιούζικαλ «La La Land» να είναι η ταινία με τις περισσότερες υποψηφιότητες. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι αν θα καταφέρει να φτάσει τις 14 υποψηφιότητες, αριθμός ρεκόρ για τα βραβεία Όσκαρ. Σημειώνουμε πως το μιούζικαλ με τις περισσότερες υποψηφιότητες στα συγκεκριμένα βραβεία είναι το «Mary Poppins», με 13 υποψηφιότητες.

Οι υπόλοιπες ταινίες που αναμένεται να διεκδικήσουν με αξιώσεις το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο είναι οι ταινίες «Moonlight» και «Manchester by the Sea».

Όσον αφορά τις υποψηφιότητες για τις καλύτερες ερμηνείες, την Emma Stone του «La La Land» εικάζεται πως θα ανταγωνιστεί η ερμηνεία της Natalie Portman σαν Jackie Kennedy. Από την άλλη πλευρά, για την καλύτερη αντρική ερμηνεία, ο Ryan Gosling του «La La Land» ίσως κονταροχτυπηθεί με τον Casey Affleck του «Manchester by the Sea» και τον Denzel Washington του «Fences».

Με τις πολυαναμενόμενες υποψηφιότητες θα μάθουμε και το αν η Meryl Streep γράψει ιστορία, καθώς αν προταθεί για τον ρόλο της στο «Florence Foster Jenkins» θα γίνει το πρώτο άτομο που θα έχει στο ενεργητικό του 20 υποψηφιότητες για βραβεία Όσκαρ.

Ακόμα, περιμένουμε να δούμε αν οι Mel Gibson και Tom Hanks επιστρέψουν στις υποψηφιότητες των πιο δημοφιλών βραβείων για τις ταινίες «Hacksaw Ridge» και «Sully» αντίστοιχα. Θυμίζουμε πως ο Gibson έχει σκηνοθετήσει το πολεμικό δράμα, ενώ ο Hanks, ο οποίος έχει να προταθεί για βραβείο Όσκαρ από το 2001, υποδύεται τον πιλότο Chesley Sullenberger.

Η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί στις 26 Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.