ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στ. Πιτσιόρλας: Πρέπει να υπάρξει κοινή απάντηση από όλες τις πολιτικές δυνάμεις προς τους δανειστές

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Λευκάδα, ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιος Πιτσιόρλας, που κάνει διήμερη περιοδεία στο νησί του Ιονίου, μίλησε σε ανοιχτή κομματική συγκέντρωση στο πνευματικό κέντρο του δήμου Λευκάδας.  

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Λευκάδα, ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιος Πιτσιόρλας, που κάνει διήμερη περιοδεία στο νησί του Ιονίου, μίλησε σε ανοιχτή κομματική συγκέντρωση στο πνευματικό κέντρο του δήμου Λευκάδας.

Ο κ. Πιτσιόρλας, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην δυνατότητα επενδύσεων στην χώρα μας, ενώ ακόμα επεσήμανε ότι υπάρχουν "αισιόδοξα μηνύματα από τους ξένους επενδυτές", ότι πρόκειται "να επενδύσουν στην χώρα μας".

Ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο πνευματικό κέντρο του δήμου Λευκάδας τόνισε ότι "απέναντι στο αίτημα των δανειστών από την παρούσα βουλή πρόσθετων μέτρων που θα αφορά την μετά το 2018 περίοδο θα πρέπει να υπάρξει μία κοινή απάντηση από όλες τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας. Διότι το αίτημα αυτό θίγει τον πυρήνα του δημοκρατικού μας πολιτεύματος και αυτό αφορά όλους και όχι μόνο τη σημερινή κυβέρνηση. Άλλο πράγμα η πολιτική συμφωνία σε μία κατεύθυνση και άλλο πράγμα η συγκεκριμένη θεσμική αποτύπωση."

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ο ΣΤ. ΠΙΤΣΙΟΡΛΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΡΕΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥ
    ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ, ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ.
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΠΡΟΗΧΘΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΣ ΔΗΛ. ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΦΙΛ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ . ΑΥΤΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΤΟΥ
    ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΥΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΟΝΤΑ.
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΟΣ ΠΟΥ
    ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΗΣΙΑΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΦΑΙΔΡΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑΣ, ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΔΡΩΝ
    ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.