Neo

Στροφή στην κοινωνία

Παρότι ακόμη συμφωνία επί της δεύτερης αξιολόγησης δεν υπάρχει, η πολιτική απόφαση του Μεγάρου Μαξίμου και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα είναι να βελτιωθούν κάποιες «βαριές» πτυχές της συμφωνίας για την πρώτη αξιολόγηση. Το συγκεκριμένο έργο έχει αναλάβει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, υπό την προεδρία του οποίου συγκαλείται σήμερα το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής, με τη συμμετοχή όλων των συναρμόδιων υπουργών, ώστε να επανεξεταστούν οι μεγάλες επιβαρύνσεις των ελεύθερων επαγγελματιών ως προς τις εισφορές και την φορολογία τους. παράλληλα, στη 1.30 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός θα δεχθεί στο Μαξίμου και τους εκπροσώπους των συνταξιουχικών ενώσεων, για να ακούσει τα παράπονά τους και να καταγράψει τα προβλήματά τους. Μένει, πάντως, να φανεί αν τα ασφυκτικά δημοσιονομικά περιθώρια που εκπορεύονται από την συμφωνία επιτρέπουν ελιγμούς για την βελτίωση ορισμένων «βαριών» διατάξεων…

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. N Bράχος 11:32 20/01/2017

    ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΨΗΦΟ.

    Κοινό στοιχείο η λάσπη,
    κοινός τόπος η ΧΑΒΟΥΖΑ. Απώτερος στόχος η δια παντός τρόπου , κατάληψη της εξουσίας με την ανατροπή της νόμιμης κυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου.

    Τρία χρόνια, αφανείς εταίροι και συναγωνιστές Αντώνης ,Βαγγέλης και οι Πάνος και ο Αλέξης πυρπόλησαν την Ελλάδα έχοντας την συμπαράταξη των μαυροφόρων δολοφόνων της νύχτας.
    Τρία χρόνια, ζύμωσαν και ζυμώθηκαν στη Λάσπη της μαύρης προπαγάνδας, της συκοφαντίας, της παραπληροφόρησης, της συνωμοσίας και άφησαν την σφραγίδα τους σε όλα σχεδόν τα οικονομικά μεγέθη της πατρίδας μας. Μικροί, μεσαίοι, οικογένειες αδύναμες, συνταξιούχοι υπέστησαν τη φθορά της διαφθοράς και της διαπλοκής.

    Έτσι φτάσαμε ξανά στο τέλος της κόκκινης γραμμής, που με αίμα και θυσίες το 2010 είχαμε καταφέρει να απομακρυνθούμε. Έτσι φτάσαμε στο σημείο να ρίξουμε τον Πρωθυπουργό του 43% με αφορμή το δημοψήφισμα, για να αναλάβει ο εφιάλτης συνεχιστής του 1992 με το σημερινό 18%.
    Φτάσαμε στο σημείο να ζητάνε οι λασπολόγοι της ντροπής και της αθλιότητας, να ‘’καθίσουν στο σκαμνί’’ τον Πρωθυπουργό που μας έσωσε και δεν χρεοκοπήσαμε.
    Λασπολόγησαν και λασπολογούν ασύστολα οι παράνομοι επιβήτορες της εξουσίας, αφού ‘΄κατάφεραν’’ να πετύχουν το σκοπό τους.
    Σήμερα αποκαλύπτεται ΠΛΗΡΩΣ, ότι ο πόλεμος, η λάσπη, η άρνηση και ο μηδενισμός των πάντων, ήταν εκτέλεση οργανωμένης ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ για την ανατροπή του πρωθυπουργού του 43% , ώστε με τις εντολές ΜΠΑΡΟΖΟ και άλλων, να γίνει πρωθυπουργός ο Αντώνης, πρόεδρος του Πασοκ ο Βενιζέλος και αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης ο πρόεδρος του Σύριζα με το 3%.

    Έτσι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ,
    ακολουθώντας την πάγια τακτική του αριστερού λαϊκισμού που τους καθιέρωσε ως κόμμα διαμαρτυρίας, επιδίδεται σε μία άνευ προηγουμένου επικίνδυνη ρητορική καταγγέλλοντας τους πάντες και τα πάντα. Ταυτόχρονα, κλείνει το μάτι σε οποιαδήποτε αντιδημοκρατική ενέργεια προκαλεί θόρυβο και φαντάζει στα μάτια του λαού ως αντιστασιακή – πατριωτική πράξη. Έτσι αφού πυρπόλησαν καταστήματα και ανθρώπινες ψυχές, αφού ψευδολόγησαν ασύστολα και εκβιαστικά ,σήμερα παρουσιάζονται με πολιτική παρθενορραφή .

    Σήμερα, οι ψευτοπροστάτες της φτωχολογιάς, έγιναν επιβήτορες και ‘’πατριώτες δημοκράτες’’

    Από τη άλλη ο Πάνος του Τέρενς, ενισχυόμενος από την βουλευτική και οικονομική ασυλία, πιστεύει πώς θα γίνει πολιτικός. Έλπίζει να τον ‘’πάρουν στα σοβαρά’’ και να ξεχάσουν τι πολιτικό φελλός είναι. Ελπίζει και ονειρεύεται να γίνει χαλίφης του Αλέξη σουλτάνου.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.