• Τα «αγκάθια» στον δρόμο για την τεχνική συμφωνία

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Τηγανιά με μανιτάρια και λουκάνικο

tigania

Υλικά
500γρ. μανιτάρια λευκά
½ κιλό λουκάνικο χωριάτικο
1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη
1 κρασοπότηρο κρασί λευκό
1 κουτ. σούπας πάπρικα γλυκιά
μαϊντανό ψιλοκομμένο για το σερβίρισμα
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι. Ρίχνετε τα μανιτάρια στο τηγάνι και μαγειρεύετε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά τους και να στεγνώσουν.

Προσθέτετε τότε τα λουκάνικα και μαγειρεύετε για 5 λεπτά, ανακατεύοντας. Σβήνετε με το κρασί και αφήνετε να εξατμιστεί. Προσθέτετε την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι.

Συνεχίζετε το μαγείρεμα μέχρι να απορροφηθεί όλο το κρασί. Ελέγχετε το αλατοπίπερο και σερβίρετε πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Πηγή : www.olivemagazine.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.