Υλικά
500γρ. μανιτάρια λευκά
½ κιλό λουκάνικο χωριάτικο
1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη
1 κρασοπότηρο κρασί λευκό
1 κουτ. σούπας πάπρικα γλυκιά
μαϊντανό ψιλοκομμένο για το σερβίρισμα
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι. Ρίχνετε τα μανιτάρια στο τηγάνι και μαγειρεύετε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά τους και να στεγνώσουν.
Προσθέτετε τότε τα λουκάνικα και μαγειρεύετε για 5 λεπτά, ανακατεύοντας. Σβήνετε με το κρασί και αφήνετε να εξατμιστεί. Προσθέτετε την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι.
Συνεχίζετε το μαγείρεμα μέχρι να απορροφηθεί όλο το κρασί. Ελέγχετε το αλατοπίπερο και σερβίρετε πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Πλησιάζει η εφαρμογή της θερινής ώρας - Θα πρέπει να γυρίσουμε τα ρολόγια μας μία ...
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα