Neo

Το ΠΑΣΟΚ ποτέ δεν χρησιμοποίησε τέτοιες τακτικές

Κάθετα αντίθετος στη λογική των προσχωρήσεων βουλευτών άλλων κομμάτων, εμφανίζεται ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, θυμίζοντας με νόημα πως αυτό έκαναν στην πολύ πρόσφατη ιστορία εις βάρος του ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ…
«Δεν μπορούμε να προσκαλούμε το Ποτάμι για να συνεργαστούμε και συγχρόνως να παίρνουμε βουλευτές εκλεγμένους με τα ψηφοδέλτια του», υποστήριξε μιλώντας στη Βραδυνή της Κυριακής. «Το ΠΑΣΟΚ ποτέ τις τελευταίες δεκαετίες δεν χρησιμοποίησε τέτοιες τακτικές. Εάν κάποιος επιθυμεί να προσχωρήσει στην παράταξη φυσικά και μπορεί ως στέλεχος και έπειτα να τεθεί στην κρίση του ψηφοδελτίου μας», είπε, χαρακτηρίζοντας ‘θέμα αξιών’ για το κόμμα του να μείνει μακριά από τέτοιες κινήσεις που υιοθέτησαν στο παρελθόν η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Υπενθυμίζεται ότι με αφορμή την προσχώρηση του Ιλχάν Αχμέτ τότε, ο κ.Ανδρουλάκης κατέκρινε τέτοιου είδους συμπεριφορές και από το βήμα της τελευταίας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ. Μόνο που μάλλον δεν εισακούστηκε. Τουλάχιστον στον βαθμό που ισχύουν οι φήμες περί νέων …αφίξεων το επόμενο διάστημα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.