ΚΟΣΜΟΣ

Στο Λας Βέγκας

Το ξενοδοχείο Wynn αποσύρει από τα ράφια είδη του Τομ Φορντ λόγω της Μελάνια Τραμπ

Το ξενοδοχείο Wynn στο Λας Βέγκας σταμάτησε την πώληση καλλυντικών και γυαλιών ηλίου του Τομ Φορντ και ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε στο ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox News ότι αυτό συνέβη λόγω της άρνησης του σχεδιαστή μόδας να ντύσει με δημιουργίες του τη σύζυγό του, Μελάνια.
Ο Μάικλ Γουίβερ, εκπρόσωπος του ξενοδοχείου επιβεβαίωσε ότι αποσύρθηκαν οι συγκεκριμένες σειρές προϊόντων του Τομ Φορντ το Σαββατοκύριακο, αλλά αρνήθηκε να εξηγήσει το λόγο.
Ο Ντόναλντ Τραμπ σε συνέντευξη που μεταδόθηκε το βράδυ της Τρίτης από το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News ότι ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Στιβ Γουίν «είπε ότι θεώρησε ότι αυτά που δήλωσε ο Τομ Φορντ για τη Μελάνια Τραμπ ήταν τόσο τρομερά που αποφάσισε να πετάξει τα ρούχα του έξω από το ξενοδοχείο».
Ο Τομ Φορντ έχει δηλώσει ότι αρνήθηκε στο παρελθόν να ντύσει τη μελλοντική πρώτη κυρία των ΗΠΑ τονίζοντας ότι «δεν είναι απαραίτητα η εικόνα γυναίκας που έχει στο μυαλό του».
Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι η σύζυγός του δεν ζήτησε ποτέ από τον Φορντ να την ντύσει ως πρώτη κυρία των ΗΠΑ και ότι «δεν του αρέσουν» ο Φορντ και τα σχέδιά του.
«Δεν είμαι λάτρης του Τομ Φορντ, ποτέ δεν ήμουν» πρόσθεσε ο Τραμπ.
Εκπρόσωποι του Αμερικανού σχεδιαστή μόδας που θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς της εποχής του δεν απάντησαν αμέσως σε αιτήματα μέσω email να κάνουν κάποιο σχόλιο.
Fox News

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.