Neo

Τους περιμένουμε τώρα, και όχι αύριο…

Ένα τελευταίο κάλεσμα στις δυνάμεις του χώρου, που λοξοκοιτούν προς την ίδρυση νέου κόμματος έκανε η Φώφη Γεννηματά, από το βήμα της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ. Ή τουλάχιστον ως τελευταίο φάνηκε.
«Απευθύναμε πολλές φορές προσκλήσεις προς όλα τα κόμματα, τις κινήσεις, τα πολιτικά στελέχη του χώρου μας, να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας», είπε, χαρακτηρίζοντας θετικό ότι ανταποκρίθηκε ήδη στο κάλεσμα το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών και άλλα στελέχη της Κεντροαριστεράς. «Πιστεύω ότι είναι ώρα να κάνουν ανάλογο βήμα όλα τα στελέχη και οι δυνάμεις του κεντροαριστερού χώρου που δεν είναι ακόμη μαζί μας. Βήμα ενότητας, συσπείρωσης, κοινής δράσης για την Μεγάλη Κεντροαριστερά, την ισχυρή Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη,», συνέχισε, τονίζοντας ότι τους περιμένουν «τώρα και όχι αύριο». Προέβλεψε εξάλλου πως «ελιτίστικες κινήσεις που διασπούν και αποδυναμώνουν, που αντιστρατεύονται και δεν υπηρετούν την συνοχή και την δυναμική της παράταξης, δεν έχουν καμιά απήχηση στην κοινωνία.
Δεν έχουν καμία τύχη». Για αυτό και κάλεσε ιδιαίτερα τα στελέχη που τιμήθηκαν από το ΠΑΣΟΚ επί σειρά ετών, να ανταποκριθούν στην ‘ηθική υποχρέωσή’ τους και να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη. «Αν δεν το πράξουν αυτό σημαίνει ότι άλλοι είναι οι στόχοι τους. Και σταματώ σήμερα εδώ», είπε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα επανέλθει, ακριβώς τη στιγμή που στη Θεσσαλονίκη μιλούσαν στην πρώτη εκδήλωσή τους, οι πρωταγωνιστές του υπό ίδρυση νέου φορέα του χώρου, Άννα Διαμαντοπούλου, Γιώργος Φλωρίδης και Γιάννης Ραγκούσης.

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ο πολιτικός πολιτισμός που συνοδεύεται απο πειστικό ύφος και ποιοτικό ήθος, όπως φύεται σε δημοκρατικά καθεστώτα όλου του κόσμου, ειναι καιρός να τυρειται και στην γενετειρα του.
    Σε αυτόν το τομέα δεν ειναι μόνον ο Γιώργος Παπανδρέου που προωθεί τον πολιτιςμό αυτόν με τον τρόπο της συνέπειας , της αυταπάρνησης και της αφοσίωσης στον σκοπό της προοδου , αλλά και οι συνεργάτες του στο ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ που με τον πιό πολιτισμένο τρόπο περίμεναν από το 2011 μεχρι τώρα,
    πρώτα την δικαίωση των ιδιων των πραξεών τους και μετά την πλήρωση του χρόνου για να δεχτούν και οι πρώην συνάδελφοι και συντροφοί τους στο ΠΑΣΟΚ την αλλαγή νοοτροπίας στην πολιτική της τακτικής με αξιοπρέπεια και ευθυκρισία .

    Ο σκοπός απεδείχθει δεν αγιάζει τα μεσα, ειδικά δε, τα ΜΜΕ .
    Αυτά με την σειρά τους μαθαίνουν οτι δεν ειναι δυνατόν να λασποπαράγουν , λασπολογούν και να λασποπετάνε τα καταςτρεπτικά τους προϊόντα σε καθε γράμμα της λέξης Παπανδρέου και σε καθε έντιμο , προοδευτικό , οξυδερκή και οραματιστή συνεργάτη και συντροφό του .
    Το κατάλαβαν επιτέλους όλοι !
    Καιρός σύντροφοί μου της βάσης του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ μας , να Χαρείτε ….! , γιατί απο δω και πέρα θα γευόμαστε τους καρπούς της προσπάθειας μας.
    Μιάς προσπάθειας που εξακολουθει να περιστρέφεται γύρω από τις ΑΛΛΑΓΕΣ που χρειάζεται το κρατος, όλα τα κόμματα και η ΚΟΙΝΩΝΙΑ μας.

  2. dimitris 11:25 16/01/2017

    Έλα Φώφη Μαντέλης εδώ έρχομαι,,,,,τι, να έρθω σήμερα , ρε Φώφη πως να έρθω σήμερα δεν ξέρεις
    οτι είμαι στο Καζακστάν ,,,, τι να πάρω το αεροπλάνο ,,, μα και το αεροπλάνο να πάρω δεν προλάβαινω
    σήμερα,,,,όχι όχι Φώφη μου δεν πάω εγώ με τούς τρείς με την Διαμαντοπούλου της λέσχης Μπίλντεμπεργκ
    όχι Φώφη μου εγώ με σένα θα έρθω και με τα άλλα αλάνια να κάνουμε κατάσταση και με το Γκιοργκο.

    • Manos 16:30 16/01/2017

      Dimitris, για κοιτα φιλε μου μηπως εισαι στην λιστα των τρολς
      http://pelasgia.blogspot.gr/2017/01/blog-post_64.html#more

      • dimitris 19:19 16/01/2017

        Εγώ δεν είμαι σε καμία λίστα απλά μερικοί από σας εδώ δεν μπορείτε να ανεχθείτε το διαφορετικό και σας
        βολεύει το αυτολιβάνισμα. Και μόλις εμφανιστεί κάτι διαφορετικό αφενός δεν κοιτάτε τι σας γράφει αφετέρου
        κάνετε αμέσως βαφτίσια, όπως φασίστα ,συριζεε ,οπαδέ του κηφήνα της Ραφήνας και ότι άλλο κατεβάσει
        η κούτρα σας.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.