ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Ξεκίνησε η υποβολή συμμετοχών στον φετινό διαγωνισμό της Google Hash Code 2017

Στις 23 Φεβρουαρίου και για 4η συνεχή χρονιά πρόκειται να ξεκινήσει ο διαγωνισμός της Google Hash Code 2017 με τον Online προκριματικό γύρο. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε προγραμματιστές από την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, οι οποίοι θα κληθούν να λύσουν ένα υπαρκτό πρόβλημα της μηχανικής της Google.
Οι 50 κορυφαίες ομάδες που θα αναδειχθούν από τον προκριματικό γύρο θα λάβουν πρόσκληση για να μεταβούν στα γραφεία της Google στο Παρίσι, όπου θα διεξαχθεί ο τελικός για τον τίτλο του πρωταθλητή Hash Code 2017, την 1η Απριλίου.
Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ακονίσουν τις ικανότητές τους στη δημιουργία κώδικα και να πάρουν μια γεύση από το λογισμικό που αναπτύσσεται στην Google.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τα προηγούμενα προβλήματα που είχαν τεθεί στον διαγωνισμό στην παρακάτω διεύθυνση:
https://hashcode.withgoogle.com/past_editions.htmlutm_source=emea_country_blog&utm_medium=blog

Οι υποψήφιοι έχουν ήδη αρχίσει να καταθέτουν τις συμμετοχές τους στα Hash Code Hubs (
https://hashcode.withgoogle.com/hubs.html?utm_source=emea_country_blog&utm_medium=blog) στα οποία θα διαγωνιστούν και οι τοπικές ομάδες στον Online προκριματικό γύρο. Μέχρι στιγμής έχουν δημιουργηθεί τουλάχιστον 250 κέντρα σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.
Το πρόβλημα του φετινού διαγωνισμού δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά σύντομα αναμένεται να δοθούν οι απαραίτητες πληροφορίες που θα προετοιμάζουν το έδαφος για τον προκριματικό γύρο.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο
https://hashcode.withgoogle.com/?utm_source=emea_country_blog&utm_medium=blog

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.