ASTRO-MATRIX

14 Φεβρουαρίου

Άγιος Βαλεντίνος 2017: Προβλέψεις ζωδίων με χιούμορ

«Σ' αγαπώωωω, σ' αγαπώωωωω, σ' αγαπώωωωω, η αγάπη αυτή μ' ανασταίνει!!!». Ωραία τα έλεγε η Τζένη Βάνου, ε; Έτσι ονειρεύεστε κι εσείς τον φετινό Άγιο Βαλεντίνο; Με αγκαλίτσες, γλυκόλογα, ναζιές και μέλια; Για να δούμε αν οι πλανήτες το επιτρέψουν τόοοοσο ρομαντισμό και παραμύθι!

Η Σελήνη στο Ζυγό στις 14, που σημαίνει ότι θα πλουτίσουν ανθοπώλες, εστιάτορες, μαγαζιά με είδη δώρων, καρδούλες, αρκουδάκια κτλ! Εμ, Ζυγός είναι αυτός! Όχι απλά θα γιορτάσουμε τον Άγιο Βαλεντίνο, μη σου πω ότι θα τον κάνουμε και εικόνισμα! Οι δεσμευμένοι όλα αυτά! Οι ελεύθεροι; Θα θέλουν σώνει και ντε σχέση! Δεν θα αντέχουν να βλέπουν τα ζευγαράκια γύρω τους με το… αποχαυνωμένο ερωτευμένο βλέμμα και ίσως πουν ναι σε εκείνον τον καψούρη που τον μέχρι χτες τον έβλεπαν μόνο σαν φίλο, μόνο και μόνο για να μην είναι μόνοι τους τέτοια μέρα!

Καλά τα νέα και για τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, αφού τα ερωτόλογα σε τηλεφωνήματα, sms, messenger και viberθα πέφτουν βροχή, λόγω  του Τριγώνου Ερμή-Σελήνης.

Και ήρθε η ώρα να προσγειωθούμε! Όχι δεν θα πω κάτι κακό! Απλά το Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου, δεν γουστάρει τα πολλά πολλά ρομαντικά, παραμυθένια και δήθεν.  Η όψη αυτή ευνοεί σοβαρές αποφάσεις και προσγειωμένες, ώριμες συμπεριφορές, με σίγουρα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Άρα, άστε τα γούτσου-γούτσου ζωδιάκια και αρπάξτε την ευκαιρία της Ημέρας των Ερωτευμένων, να βελτιώσετε ουσιαστικά την ερωτική ζωή!

ΚΡΙΟΣ

Πως κατάντησες έτσι βρε Κριέ; Σε έχουν πιάσει τα ρομαντικά σου και θες μία παραδοσιακή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ρομαντισμούς, καρδούλες και σχέση οπωσδήποτε φέτος! Ποιος εσύ; Δεν τα αφήνεις όλα αυτά και να ξαναβρείς τον εαυτό σου, βγαίνοντας με φίλους και κάνοντας νέες γνωριμίες; Γιατί αυτός είναι και ο τομέας που ευνοείσαι τώρα! Και που ξέρεις Κριάρι; Νέες γνωριμίες, μπορεί να φέρουν και νέο Έρωτα!

ΤΑΥΡΟΣ

Μη σου πω ότι βαριέσαι κιόλας φέτος τα πολλά Αγιοβαλεντινίστικα! Εσύ έχεις επικεντρωθεί σε καριέρα και κοινωνική εικόνα, θα ασχοληθείς τώρα με αρκουδάκια και σοκολατάκια; Οk, σοκολατάκια μπορεί ναι, αλλά όπως και να' χει η γιορτή των Ερωτευμένων θα σε βρει με το μυαλό σου στο… γραφείο!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αν έχεις σχέση θα το κάψουμε απόψε κυρ Στέφανε, θα το κάψουμε! Καταλαβαίνεις… Αν είσαι ελεύθερος ετοιμάσου για μία ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ολίγον τι… εξτρίμ! Τι εννοώ; Με φουλ αισιοδοξία και με διάθεση για φλερτ, μετακινήσεις επαφές και νέες γνωριμίες θα είσαι πρωταγωνιστής όχι ρομαντικής ταινίας αλλά μίας συναρπαστικής περιπέτειας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κοίτα επειδή δεν το έχεις με τον ρομαντισμό αυτή τη περίοδο, επικεντρώσου στα πιο ζωώδη ένστικτα σου! Για σένα φέτος ο Άγιος Βαλεντίνος βγάζει τα κόκκινα και φοράει σέξι μαύρα κολλητά! Ας πάρουν φωτιά τα στρώματα λοιπόν και ας βγάλει το καβούρι τις δαγκάνες του! Τους έρωτες τους παλιούς τους ξεχνάμε!

ΛΕΩΝ

Αν είσαι σε σχέση ετοιμάσου για τα «δικά» σου! Ακριβά δώρα, ρομαντισμός με το σύντροφο, όμορφες στιγμές, μη σου πω και καμιά πρόταση γάμου! Αν είσαι ελεύθερος, μην αγχώνεσαι! Δεν θα είσαι για πολύ! Αν χειριστείς σωστά τις καταστάσεις, έρχεται μία νέα γνωριμία που θα σε κάνει… γατάκι και θα σ’ αρέσει κιόλας

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Hello? Έχουμε Άγιο Βαλεντίνο και εσύ κάνεις νηστεία; Έχεις επικεντρωθεί σε λεφτά, δουλειά και υγεία και από Έρωτα τίποτα; Για ξέφυγε λίγο από την καθημερινότητα Παρθενάκι! Άσε που είσαι ένα κουκλί αυτή τη περίοδο! Μην χαραμίζεσαι μόνο σε υποχρεώσεις!

ΖΥΓΟΣ

Εγώ λέω να κάνουμε μετονομασία της γιορτής εφέτος και να την πούμε του… Αγίου Ζυγού! Καλά ε; Να ήξερες τι σε περιμένει! Ρομαντισμός, πάθος, έρωτας, αγάπη, τρυφερότητα, κατακτήσεις, φλερτ, διασκέδαση και όλα τα συνώνυμα τους! Με δυο λόγια: Χρόνια Πολλά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αχ αδιόρθωτος είσαι… Αλλά μας αρέσει! Τι να πούμε για φέτος! Δεν είσαι εσύ για επιφανειακά γούτσου-γούτσου και δωράκια κλισέ! Θες το περίεργο, το παράξενο και το απαγορευμένο! Και γι' αυτό, σαν γνήσιος Σκορπιός, γιορτάζεις τον έρωτα σε έναν έρωτα παρασκηνιακό ή παλιό!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν είσαι σε σχέση, θα περάσεις όμορφα! Αυτό! Ρομαντισμοί και τρυφερότητες δεν παίζουν, αλλά γέλιο, διασκέδαση και βολτίτσες είναι μέσα στο πρόγραμμα! Αν είσαι ελεύθερος θα επωφεληθείς από την χαζογιορτή (πες την αλήθεια, έτσι την θεωρείς) και να γνωρίσεις μοναχικά λυπημένα γοητευτικά άτομο και εσύ με προθυμία να τους… παρηγορήσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξεκόλλα ρε παιδάκι μου από δουλειά και λεφτά! Άγιος Βαλεντίνος είναι! Αν έχεις σχέση και σε ταρακουνήσει ο σύντροφος, έχει καλώς! Αλλιώς μόνο δουλειά, χρήματα και φαίνεσθαι! Καλά όχι ότι σε χαλάει κιόλας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν υπάρχει πρόβλεψη, υπάρχεις απλά εσύ! Βλέπεις, ότι…αγιοβαλεντινίστικα γούστα κι αν έχεις θα τα εκπληρώσεις! Από τον ύστατο ρομαντισμό μέχρι και μια μέρα σαν όλες τις άλλες! Ότι θες μπορεί να γίνει απλά με ένα σου χαμόγελο και μία σου λέξη! Είσαι ένας από τους πρωταγωνιστές του Αγίου Βαλεντίνου!

ΙΧΘΥΣ

Γοητεία, ερωτισμός και καπάκι αυξημένη διαίσθηση, σε καθιστούν έναν από τους καλοπερασάκηδες του Αγίου Βαλεντίνου! Τι; Πως είπατε; Κάτι παράνομο είναι αυτό που σε ενδιαφέρει; Ακόμα καλύτερα! Τα παρασκηνιακά ευνοούν τα Ψαράκια, αυτή την περίοδο!

Πηγή: oroskopos.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.