Neo

Διαλύουν το ΕΣΥ

Για συστηματική διάλυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας κατηγορεί την κυβέρνηση η Φώφη Γεννηματά, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αλλά και κόρη του αείμνηστου ιδρυτή του ΕΣΥ Γιώργου Γεννηματά.

Παρατηρώντας πως οι 10.000 προσλήψεις του Αλέξη Τσίπρα, παραμένουν ‘λόγια του αέρα’ και πως ό,τι λειτουργεί ακόμα, οφείλεται στην αυτοθυσία των γιατρών, των νοσηλευτών και εν γένει των εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εγκαλεί την κυβέρνηση για τη στάση της.

«Αντί να σκύψουν το κεφάλι, να αναγνωρίσουν τα προβλήματα και να δώσουν λύσεις, στοχοποιούν όσους εκφράζουν την αγωνία τους, ασκούν κριτική και διεκδικούν», λέει, ζητώντας «αναγέννηση» του ΕΣΥ με ριζικές ανατροπές και επαρκή χρηματοδότηση και με στόχο τις ποιοτικές υπηρεσίες σε όσους το έχουν ανάγκη.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 16:50 18/02/2017

    Οι προδότες του ΣΥΡΙΖΑ ο ανθέλληνας Τσίπρας και ο φασίστας γιδοβοσκός Πολάκης έχουν ήδη διαλύσει την Ελληνική Δημόσια Υγεία.Μία βόλτα σε ένα κρατικό νοσοκομείο αρκεί.Το ΕΣΥ του ΣΥΡΙΖΑ περιθάλπτει μόνο τους βρωμιάρηδες ισλαμιστές κακοποιούς λαθρομετανάστες και αφήνει τους Έλληνες που το έχουν πληρώσει να υποφέρουν και να πεθαίνουν.Χειρότερα καθάρματα από την βρώμικη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν έχουν ξαναυπάρξει.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.