ΕΛΛΑΔΑ

Που θα σημειωθούν τοπικές βροχές

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις

Τo Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 στη Δυτική Ελλάδα και στο Ανατολικό Αιγαίο θα επικρατήσει συννεφιά και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές οι οποίες στα δυτικά θα πιο γενικευμένες και ελαφρώς εντονότερες.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται καλές καιρικές με λίγες νεφώσεις οι οποίες στη Βόρεια Ελλάδα και στο Νότιοι Αιγαίο θα είναι περισσότερες. Λίγες βροχές τοπικού χαρακτήρα ενδέχεται να εκδηλωθούν στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, ενώ το βράδυ θα βρέξει κατά τόπους στη Μακεδονία. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Παγετός θα εκδηλωθεί νωρίς το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -5 έως 11 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από -1 έως 16, στη Δυτική Ελλάδα από 5 έως 16 βαθμούς, στη Νότια Ελλάδα από 7 έως 15, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 16 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 5 έως 14 βαθμούς, αλλά στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 16 βαθμούς Κελσίου.

Στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 5 μποφόρ, και τοπικά στα ανατολικά τμήματα ισχυροί. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 3 έως 4 και στα τοπικά στα νησιωτικά τμήματα 5 μποφόρ.

Παροδικές νεφώσεις και αυξημένη υγρασία περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και ενδέχεται να σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς.

Πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.