ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Γερμανικό ΥΠΟΙΚ: Μην περιμένετε τελική συμφωνία στο Eurogroup

Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Bόλφγκαγκ Σόιμπλε δεν περιμένει τελική συμφωνία για την Ελλάδα στο σημερινό Eurogroup, δήλωσε πριν από λίγο εκπρόσωπος του Γερμανικού ΥΠΟΙΚ, όπως μεταδίδει το Reuters.
"Δεν περιμένουμε μια τελική συμφωνία από το σημερινό Eurogroup, θα αφορά μάλλον την αξιολόγηση της έκθεση προόδου. Με αυτήν την προσδοκία αναχώρησε ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ για τις Βρυξέλλες", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Juerg Weissgerber κατά την διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων.
"Ελπίζουμε οι θεσμοί να επιστρέψουν σχετικά γρήγορα στην Ελλάδα", πρόσθεσε ο ίδιος.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Λες και ήταν υποχρεωμένοι να μας δανείσουν?

    *Βρίσαμε χυδαία , προσβάλαμε βάναυσα και προκαλέσαμε τους ΠΑΝΤΕΣ, αρχής γενομένης με το ‘’αχόρταγο’’ κατασκεύασμα της πολιτικής ηλιθιότητας που έγινε και υπουργός. Ποιον δεν έβρισε και ποιον δεν προκάλεσε τόσο ο ακροδεξιός συνέταιρος όσο και ο ίδιος ο Τσίπρας, με την αγραμματοσύνη του και τους κοκκινολαίμηδες συμβούλους του?
    *Δυστυχώς, οι ‘’αριστεροί’’ προβοκάτορες της δημοκρατίας και της νομιμότητας, φαίνεται, πως βρίσκονται σε ‘’διατεταγμένη’’ υπηρεσία καταστροφής της Ελλάδας, κατάληψης της εξουσίας, κατάργηση της δημοκρατίας, Η, ??? υπό την επήρεια επικίνδυνων παραισθησιογόνων ουσιών?
    *Ποιες υπογεγραμμένες συμφωνίες τήρησε και εφάρμοσε ο χουντο- αναστημένος ‘’εκλεκτός’’ των ..εκλεκτών της Χούντας?
    *Τι ακριβώς έχει ως ‘’ΑΤΟΥ’’ ο κ Τσίπρας, για να απαιτήσει και μείωση χρέους ?
    *Ποιες διαρθρωτικές αλλαγές έχει εφαρμόσει και ποιους νόμους ενεργοποιήσει ώστε να αντιληφθούν και οι εταίροι μας-δανειστές, όταν δεν θα πάνε χαμένες οι θυσίες των λαών που θα πληρώσουν ‘’ την ασυλία Τσίπρα ‘’ στον Καραμανλή?
    *Πόσες ..μυριάδες κομματικοί κολαούζοι ‘’κατέχουν’’ δημόσιες θέσεις λόγω μαυρογυαλούρικης συμπεριφοράς των πεινασμένων για εξουσία μπολσεβίκων.
    *Με ποια εχέγγυα έρχεται σήμερα ο Τσίπρας και υπόσχεται τόσο προεκλογικά ,όσο και μετεκλογικά μείωση του χρέους από την ΕΕ, όταν ΚΑΝΕΙΣ !!! δεν την του υπεσχέθη, κι όταν η μέχρι σήμερα ΣΠΑΤΑΛΗ και μικροκομματική διακυβέρνηση της χώρας υπήρξε πελατειακή και αντισυνταγματική ‘’αντάξια’’ της κλίκας των όψιμων απογόνων του σταλινικού ολοκαυτώματος της δημοκρατίας, της ισότητας της ανθρωπιάς.
    **Ποιος ΤΡΕΛΟΣ πολιτικός ηγέτης των μελών της ΕΕ, θα τολμήσει να προτείνει στο λαό του, να υποστεί νέες θυσίες, για να ‘’ακούνε’’ τις ΒΡΙΣΙΕΣ του Καμμένου και την βρόμικη προπαγάνδα, εκβιασμούς, ψευτοαντριλίκια και σπατάλη ασυγκράτητη , ανώφελη και μικροκομματική συμπεριφορά , από τους Τσιπρογιάννηδες , με τα χρήματα που θα στερηθούν οι ίδιοι και τα παιδιά τους?
    *Τι ακριβώς προτείνει ή, έκανε υπέρ της ελληνικής οικονομίας και των ελλήνων, εκτός του: ΝΑ ‘’ΧΑΡΙΣΕΙ’’ τον ‘’Αστέρα’’ ,να ‘’δωροθετήσει ’’ τα ελληνικά αεροδρόμια, να καταστήσει τους τούρκους πιο ασύδοτους και πιο επικίνδυνους και να διορίσει όλα τα κομματικά του απολειφάδια, ως ‘’αναγκαία’’ στοιχεία προόδου προς την χρεοκοπία?

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.