ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μετά το 1-1 με τον Ηρακλή

Γκάζια από τον Ίβιτς στους παίκτες του ΠΑΟΚ

Αυστηρή κριτική άσκησε ο Βλάνταν Ίβιτς στους παίκτες του στην πρώτη τους συνάντηση μετά το ντέρμπι με τον Ηρακλή, προσπαθώντας παράλληλα να δείξει ότι τους πιστεύει εν όψει Ξάνθης-Ολυμπιακού.

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο εκτός έδρας ντέρμπι (1-1) με τον Ηρακλή την περασμένη Κυριακή. Άλλωστε, πρόκειται για κάτι που δεν έκρυψε και ο ίδιος στις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς.

Αρχικά, ανέφερε στη Nova ότι ήταν η χειρότερη φετινή εμφάνιση της ομάδας του και αφού το επανέλαβε στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε ότι νιώθει ντροπή για την εικόνα που παρουσίασε ο «δικέφαλος του Βορρά» στο «Καυτανζόγλειο».

Στην προπόνηση της Δευτέρας, ο Σέρβος τεχνικός έδειξε το αυστηρό του πρόσωπο, φανερώνοντας τη δυσαρέσκειά του για την απόδοση του ΠΑΟΚ στο πρόσφατο ντέρμπι, τονίζοντας ότι άλλα είχε ζητήσει από τους παίκτες του και άλλα έκαναν σε γενικές γραμμές. Φυσικά, ένας από τους ποδοσφαιριστές που πήρε… κάτω από τη βάση, ήταν ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που έγινε αλλαγή στο 29ο λεπτό και ο Ίβιτς δεν μάσησε τα λόγια του (δεν το συνηθίζει άλλωστε) στη συνέντευξη Τύπου. «Όταν δεν υπάρχει διάθεση, τουλάχιστον εγώ αυτό έκρινα, έκανα αμέσως αλλαγή. Πρέπει να γνωρίζουμε που είμαστε και τι κάνουμε, ξεκινώντας από εμένα. Αλλά όταν βλέπω κάποια πράγματα μετά από 20 λεπτά, και η συμπεριφορά τους είναι σε αυτό το επίπεδο, πρέπει να αλλάξουμε κάτι», απάντησε σε σχετική ερώτηση που του έγινε.

Ο 40χρονος τεχνικός θέλησε να τους κάνει σαφές ότι δεν πρέπει να επαναληφθεί τέτοια εμφάνιση και προσπάθησε παράλληλα να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του, αντικρίζοντας σκυμμένα κεφάλια. «Μόνοι σας θα γυρίσετε το κλίμα», ανέφερε μεταξύ άλλων και ενώ ακολουθεί την Πέμπτη η ρεβάνς Κυπέλλου με την Ξάνθη (νίκη με 2-1 στο πρώτο ματς) και το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.