ΚΟΣΜΟΣ

Κατατάσσεται στην κατηγορία ΑΑΑ σύμφωνα με την Brand Finance

Η Aeroflot είναι η πιο «ισχυρή» αεροπορική εταιρεία στον κόσμο

Aeroplano

Ο οίκος αξιολόγησης Brand Finance ανέδειξε την ρωσική αεροπορική εταιρεία Aeroflot ως την "πιο ισχυρή αεροπορική εταιρεία στον κόσμο", κατατάσσοντας την στην κατηγορία ΑΑΑ, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Ria Novosti.

Οι αναλυτές του οίκου αξιολόγησης επισημαίνουν ότι η "Aeroflot", ως εταιρεία που αύξησε τη μεταφορά των επιβατών της κατά 10,3% το 2016, κατέχει ηγετική θέση στην εσωτερική αγορά και υπερτερεί σε σχέση με τους ανταγωνιστές της σε πολλούς δείκτες του μαρκέτινγκ.

Αυτό το επιτυγχάνει, όπως επισημαίνει ο οίκος αξιολόγησης, χωρίς να κατέχει το μονοπώλιο στην αγορά αυτή και χωρίς να έχει αποκλειστική προτεραιότητα στις αεροπορικές πτήσεις, αλλά προφανώς χάρη στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που διαθέτει.

Η ρωσική αεροπορική εταιρεία επενδύει συστηματικά στην προβολή του ονόματος της, διαθέτει το νεότερο σε ηλικία στόλο αεροσκαφών σε σχέση με τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες, προωθεί την παρουσία της στις αγορές του εξωτερικού, ιδιαίτερα της Ασίας.

Η παρουσία μάλιστα της εταιρείας στην περιοχή αυτή είναι ισχυρή και αυτό το οφείλει στην συνεργασία που έχει με την ποδοσφαιρική ομάδα "Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ" που, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο, είναι το πιο γνωστό όνομα στον χώρο του ποδοσφαίρου παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.