ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι καλύτερες στιγμές από τα 89α Όσκαρ

Τα είχαν όλα τα φετινά Όσκαρ. Συγκίνηση, πολιτικό σχολιασμό, αντιρατσιστικά μηνύματα και φυσικά πολύ χιούμορ με την υπογραφή του οικοδεσπότη των βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας, Τζίμι Κίμελ.

Η βραδιά άνοιξε με τον Τζάστιν Ντίμπερλεϊκ και το «Can't Stop the Feeling!» που ξεσήκωσε τους χολιγουντιανούς σταρ, που όρθιοι χόρεψαν και τραγούδησαν με τον τραγουδιστή και ηθοποιό.

Στη συνέχεια στη σκηνή ανέβηκε ο Τζίμι Κίμελ που καλωσόρισε τα εκατομμύρια των τηλεθεατών από τις 250 χώρες σε όλον τον κόσμο που παρακολούθησαν ζωντανά την 89η τελετή απονομής των Όσκαρ.

Βέβαια δεν άφησε ασχολίαστα όλα αυτά που προηγήθηκαν των Όσκαρ και όλα όσα είπε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ για τα Όσκαρ και την Μέριλ Στριπ, στέλνοντας το δικό του αντιρατσιστικό μήνυμα με το χιούμορ που τον διακρίνει.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, πολλές φορές, η οροφή του θεάτρου «άνοιξε» και από τον «ουρανό» έπεσαν σακουλάκια με ποπ κορν και γλυκά.

Στις εκπλήξεις της βραδιάς ήταν όταν άνοιξαν οι πόρτες του Kodak Theatre κι ένα γκρουπ από τουρίστες ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους διάσημους χολιγουντιανούς σταρ. Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον «πάντρεψε» ένα ζευγάρι, η Τζένιφερ Άνιστον χάρισε τα γυαλιά ηλίου της, η Μέριλ Στριπ αγκάλιασε τους θαυμαστές της και ο Ράιαν Γκόσλινγκ τους χάρισε τα γλυκά που έπεσαν από τον «ουρανό» του θεάτρου.

Πάντως ο Τζίμι Κίμελ δεν άφησε σε ησυχία όλη τη βραδιά τον Πρόεδρο Τραμπ, αφού δύο φορές του έστειλε μήνυμα μέσω twitter, την πρώτη φορά ρωτώντας τον εάν είναι ξύπνιος και τη δεύτερη στέλνοντας τα χαιρετίσματα την «υπερτιμημένης» Μέριλ Στριπ.

Αλλά και πολλοί ήταν οι σταρ που στήθηκαν μπροστά στην κάμερα και διάβασαν τα χειρότερα μηνύματα που πήραν μέσω twitter.

Πολλά όμως ήταν και τα αφιερώματα της βραδιάς για παλαιότερες συμμετοχές σε διάφορες κατηγορίες των βραβείων, αλλά και σε προσωπικότητες της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Ξεχώρισε η τιμητική πρόσκληση στη σκηνή της γυναίκας που ενέπνευσε για να γυριστεί η ταινία «Αφανείς Ηρωίδες» Κάρθιν Τζόνσον, που εργάζονταν στην NASA.

Αμήχανη βέβαια στιγμή ήταν όταν ανακοινώθηκε από λάθος η ταινία La La Land ως καλύτερη της χρονιάς αντί του Moonlight...

Οι άνθρωποι της κινηματογραφικής βιομηχανίας και τα εκατομμύρια των τηλεθεατών σε ολόκληρο τον κόσμο έδωσαν ραντεβού για το 2018 και την απονομή των 90ων βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.