LIFESTYLE

Η Lady Gaga «φοράει» Tiffany Hardwear

Την ερχόμενη Κυριακή η Lady Gaga θα είναι η «πρωταγωνίστρια» του Super Bowl, ενώ ταυτόχρονα είναι και επίσημα το πρόσωπο της νέας συλλογής κοσμημάτων «Tiffany Hardwear» της εταιρείας Tiffany & Co, και θα πρωταγωνιστήσει σε μια διαφήμιση για τη νέα συλλογή που θα μεταδοθεί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Όπως δήλωσε η εταιρεία, στην ηλεκτρονική σελίδα του Vanity Fair τα γυρίσματα του διαφημιστικού θα γίνουν άμεσα ώστε να είναι έτοιμο και να μεταδοθεί πριν την εμφάνιση της τραγουδίστριας στο ημίχρονο του Super Bowl την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου.
Διευθύντρια δημιουργικού της διαφημιστικής εκστρατείας είναι η Γκρέις Κόντινγκτον και σύμφωνα με το Page Six είναι η πρώτη τηλεοπτική διαφήμιση της εταιρείας ύστερα από 22 χρόνια.

«Θέλω πάντα να αμφισβητώ το status quo», λέει η Gaga σε προωθητικό βίντεο κλιπ. «Είναι αλαζονικό να μιλήσουμε για το πόσο δημιουργικοί είστε… Δεν πιστεύω καθόλου πως είναι έτσι. Νομίζω ότι είστε ισχυροί και σημαντικοί κι έρχομαι για σας».

Η συλλογή Tiffany Hardwear θα είναι διαθέσιμη για περιορισμένες και αποκλειστικές προ-παραγγελίες στις 5 Φεβρουαρίου, ενώ στα καταστήματα θα διατίθεται από τις 28 Απριλίου και από τις 2 Μαΐου θα είναι διαθέσιμη και μέσω του Tiffany.com 2
Τη φωτογράφηση της καμπάνιας έκανε ο Ντέιβιντ Σιμς στους δρόμους της Νέας Υόρκης. «Στη Νέα Υόρκη μόλις γεννηθούν γνωρίζουν ότι τα Tiffany είναι τα καλύτερα και ότι είναι το μέρος όπου όλα γίνονται μαγικά», δήλωσε η Lady Gaga
Αν και είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία διαφημίζεται κατά τη διάρκεια του Super Bowl, τα Tiffany έχουν μακρά σχέση με τους αγώνες, καθώς έχει δημιουργήσει το Vince Lombardi Trophy, που απονέμεται στη νικήτρια ομάδα, από την αρχή των αγώνων.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.