AUTO - MOTO

R.S.17

Η Renault Sport Formula One Team παρουσίασε το καινούργιο της μονοθέσιο

Η Renault Sport Formula One Team παρουσίασε σήμερα στο Λονδίνο την R.S.17, το μονοθέσιο με το οποίο θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 για το 2017.

Παράλληλα με την παρουσίαση του νέου μονοθεσίου, η Renault Sport παρουσίασε τη νέα εταιρική εικόνα της η οποία προσφέρει μια ακόμα πιο δυνατή σχέση μεταξύ της Renault Sport Racing και της Renault Sport Cars.

Εφοδιασμένη με την κινητήρια μονάδα R.E.17 της Renault Sport Racing, η R.S.17 δεν χρησιμοποιεί κανένα τμήμα ή εξάρτημα από το περσινό μονοθέσιο, την R.S.16. Η ομάδα ξεκίνησε από την αρχή ώστε να δημιουργήσει ένα μονοθέσιο που θα ανταποκρίνεται στους νέους κανονισμούς. Είναι το πρώτο αγωνιστικό της Formula 1 που σχεδιάστηκε εξ’ ολοκλήρου από τη Renault Sport Racing στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Enstone, της Αγγλίας και το Viry-Châtillon στη Γαλλία.

Το παρόν στην παρουσίαση έδωσε ο κ. Thierry Koskas, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Sales και Marketing του Groupe Renault, οι κ.κ. Jérôme Stoll, Πρόεδρος και Cyril Abiteboul, Διευθύνων Σύμβουλος της Renault Sport Racing, τα μέλη της ομάδας, καθώς και ο κ. Alain Prost ως ειδικός σύμβουλος της Renault Sport Racing.

Η αποκάλυψη της R.S.17 έγινε από τους οδηγούς της ομάδας, τον Nico Hülkenberg και τον Jolyon Palmer, ενώ ανακοινώθηκε σήμερα και ο τρίτος οδηγός, ο Ρώσος Sergey Sirotkin.

Jérôme Stoll, Πρόεδρος της Renault Sport Racing: "Η R.S.17 είναι το πρώτο αυτοκίνητο που από την αρχή οι μηχανικοί μας σχεδίασαν και εξέλιξαν στις εγκαταστάσεις μας στο Enstone και στο Viry και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας. Είναι ένα όμορφο αυτοκίνητο. Παράλληλα με τον ενθουσιασμό μας για την R.S.17, είμαστε πολύ χαρούμενοι και για τη νέα μας συνεργασία με τον όμιλο BP και τις εταιρείες της, την BP και την Castrol. Για το 2017 οι στόχοι μας είναι ξεκάθαροι. Θέλουμε να έχουμε μια σαφή βελτίωση όσον αφορά την απόδοση μας και τα αποτελέσματα. Η 5η θέση στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών είναι ο στόχος μας."

Cyril Abiteboul, Διευθύνων Σύμβουλος της Renault Sport Racing: "Για το 2017 είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε τη βελτίωση που όλοι θέλουμε. Η R.S.17 είναι το αποτέλεσμα πολλών ωρών εργασίας στις δύο μας εγκαταστάσεις και πραγματικά αποτελεί ένα μονοθέσιο για το οποίο είμαστε πολύ περήφανοι. Έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα σε όλα τα επίπεδα και είμαστε πολύ περήφανοι που ο Nico και ο Sergey θα συμπληρώσουν με τον Jolyon την ομάδα για το 2017. Μαζί με τις BP, Castrol, MAPFRE και SMP Racing έχουμε δημιουργήσει μια εξαιρετική ομάδα. Είμαστε η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ομάδα στην F1 και τώρα θα πρέπει να αποδείξουμε την αξία μας στην πίστα. Στόχος μας είναι να παίρνουμε βαθμούς σε κάθε αγώνα".

Πηγή: autoliveris.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.