ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν 18 άτομα σε Άρτα Πρέβεζα και Αθήνα

Ιωάννινα: Εξαρθρώθηκε κυκλώμα διακίνησης ναρκωτικών

Οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας, μετά τη σύλληψη 18 ατόμων, που κατηγορούνται για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, καθώς και για προμήθεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο ευρείας κλίμακας συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες, κατασχέθηκαν περίπου 240 γραμμάρια ηρωίνης, ενώ συνελήφθησαν, στην Άρτα, το Νέο Ψυχικό Αττικής και την Πρέβεζα, 18 μέλη του κυκλώματος, ηλικίας 23 έως 78 ετών, ανάμεσα τους μία γυναίκα και δύο Αλβανοί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, στους συλληφθέντες περιλαμβάνονται και τα πέντε ηγετικά στελέχη του κυκλώματος, οι δύο Αλβανοί και τρεις Έλληνες, ηλικίας 43, 45 και 75 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας, με τη συνδρομή Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, του Τμήματος Ασφαλείας Νέου Ψυχικού και του Τμήματος Ασφαλείας Πρέβεζας, διενεργήθηκαν έρευνες σε σπίτια, αυτοκίνητα και υπαίθριους χώρους στην πόλη της Άρτας, στον Λόφο Περάνθης, στο Γλυκόρριζο Άρτας, την Αττική και την Πρέβεζα. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν, μεταξύ άλλων, 240 γραμμάρια ηρωίνης, ζυγαριές ακριβείας, επτά αυτοκίνητα, ένα κυνηγετικό όπλο και 38 κινητά τηλέφωνα.

Σημειώνεται, ότι πολλοί από τους συλληφθέντες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.