ΕΛΛΑΔΑ

Εως τους 19 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία

Kυριακή με συννεφιά και τοπικές βροχές

Τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο, όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι στα δυτικά, αναμένονται σήμερα σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6, στο Aιγαίο τοπικά 7 και στο νότιο Αιγαίο βαθμιαία πιθανώς τοπικά έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Αναλυτικά:

Αττική

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το πρωί. Αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι. Tοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά και νότια νοτιοδυτικοί έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενούς βροχής το πρωί. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Oι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία και Θράκη

Στα δυτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες και από το μεσημέρι λίγες νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες κυρίως στην κεντρική Μακεδονία και από το μεσημέρι αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες. Tοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ με πρόσκαιρη εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα βόρεια σποραδικές καταιγίδες. Από το μεσημέρι λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στο βόρειο Ιόνιο νοτιοδυτικοί 5 με 6 και το πρωί πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί εξασθενημένοι. Από το βράδυ όμως θα στραφούν σε νοτίους νοτιοανατολικούς και θα ενισχυθούν εκ νέου. Στο νότιο Ιόνιο νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5, στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 με 7 και βαθμιαία στα νότια πιθανόν έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες και Κρήτη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και βαθμιαία αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6, στις Κυκλάδες νοτιοδυτικοί 6 με 7 και βαθμιαία πιθανώς έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στις νοτιότερες περιοχές οπού βαθμιαία ενδέχεται να σημειωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα βόρεια νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.