ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κούγιας: «Στήνονται παιχνίδια, ντοπάρονται ποδοσφαιριστές»

Φοβερές καταγγελίες του Αλέξη Κούγια, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Καταπέλτης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος κατήγγειλε ότι υπάρχουν στημένα παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Super League, αλλά και ντοπαρισμένοι ποδοσφαιριστές.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και αναφέρθηκε στα όσα γίνονται στο εφετινό πρωτάθλημα, προχωρώντας σε πολλές αποκαλύψεις.

«Στήνονται παιχνίδια στη Super League και σας το λέω ευθέως. Στήνονταν κατά κόρον από την εποχή του Θωμά Μητρόπουλου, του Σπάθα και των άλλων. Από το 1996 και μετά το ποδόσφαιρο έχει γίνει άνω κάτω. Και από τότε που μπήκε και το στοίχημα δεν μπορείς να ξέρεις από πού σου έρχεται».

Ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε και στο θέμα των ελέγχων ντόπινγκ: «Και ντόπινγκ ποδοσφαιριστών υπάρχει. Όμως οι ελεγκτικοί μηχανισμοί είναι ατελείς. Κάναμε αίτημα με τον Αστέρα Τρίπολης για αντιντόπινγκ σε τέσσερις αγώνες της αγωνιστικής αντί για δύο και ξαφνικά βρέθηκαν ντοπαρισμένοι παίκτες. Ένας που το όνομά του αρχίζει από Ζ έκανε περιουσία χορηγώντας παράνομες ουσίες σε παίκτες. Προπονητές έκαναν καριέρα με αυτόν τον τύπο. Τον έχω καταγγείλει επανειλημμένα αλλά δεν ιδρώνει το αυτί κανενός. Βλέπεις ομάδες με παίκτες που δεν μπορούν καλά καλά να ανέβουν στο λεωφορείο να γίνονται όχι απλά τουρμποκίνητοι αλλά... Μπολτ!»

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.