ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οσμάνλισπορ - Ολυμπιακός

Πανηγυρική πρόκριση του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός θριάμβευσε 3-0 στο «Osmanli Stadium» επί της Οσμάνλισπορ και προκρίθηκε στη φάση των «16» του Europa League.

Ο Ολυμπιακός έκανε το χρέος του απέναντι στην Οσμάνλισπορ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας πήραν το σπουδαίο εκτός έδρας διπλό (με 3-0) και προκρίθηκαν πανηγυρικά στην επόμενη φάση του Europa League, βάζοντας συνάμα τέλος σε ένα αρνητικό σερί αγώνων δίχως νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν μέτριο έως κακό. Ο Ολυμπιακός ήταν ακίνδυνος γιατί αδυνατούσε να βρει τρόπους να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να κάνει μία ευκαιρία της προκοπής. Στην αντίπερα όχθη οι Τούρκοι είχαν τον έλεγχο της μπάλας και την κατοχή, δημιούργησαν κάποιες απειλές, αλλά δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την υπεροχή τους.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν άρδην. Ο Ολυμπιακός βρήκε το γκολ που έψαχνε νωρίς και πήρε το πλεονέκτημα. Στο 47ο λεπτό ο Ανσαριφάρντ σκόραρε από κοντά με πλασέ και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 1-0, έχοντας πλέον στο χέρι τους την πρόκριση.

Η ομάδα του Μπέντο ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της, έχασε κι άλλες ευκαιρίες και στο 70ο λεπτό έβαλε τέλος στα όποια όνειρα της Οσμάνλισπορ, με τον Ελιονούσι να διαμορφώνει το 2-0 και να σφραγίζει την πρόκριση των «ερυθρόλευκων» στη φάση των «16» του Europa League. Λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, ο Ανσαριφάρντ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, σκοράροντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις:

ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ: Καρτσεμάρσκας, Βρσάγιεβιτς,Τσιουριουκσού, Προχάζκα, Τιάγκο Πίντο, Εν' Ντιάιγ, Τσαγκιράν, Ρεγκατέν, Μάχερ, Μπιφουμά, Ουεμπό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Σισοκό, Μαρτίνς, Ρέτσος, Φορτούνης, Ελιουνούσι, Σεμπά, Ανσαριφάρντ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.