ΕΛΛΑΔΑ

Από το υπουργείο Εργασίας

Παράταση έως τις 31 Μαρτίου για την καταβολή των δικηγορικών ασφαλιστικών εισφορών

Δόθηκε παράταση έως 31 Μαρτίου 2017 για την καταβολή των δικηγορικών ασφαλιστικών εισφορών του έτους 2016, όπως ανακοίνωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών (ΔΣΑ).

Κατόπιν του ομόθυμου αιτήματος του δικηγορικού σώματος για παράταση της προθεσμίας καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών του περασμένου έτους (2016), που έληγε 28 Φεβρουαρίου 2017, η προθεσμία παρατείνεται έως την 31η Μαρτίου 2017.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος και πρόεδρος του ΔΣΑ Βασίλης Αλεξανδρή, είχε στείλει σχετική επιστολή με επιστολή του στον υφυπουργό Εργασίας Αναστάσιο Πετρόπουλο, με την οποία ζητούσε την παράταση της προθεσμίας καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών του δικηγορικού κόσμου.

Παράλληλα, ο κ. Αλεξανδρής με την εν λόγω επιστολή του ζητούσε να υπάρξει η δυνατότητα καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών σε 12 μηνιαίες δόσεις, χωρίς επιβάρυνση για τους δικηγόρους.

Ειδικότερα, ως προς το δεύτερο αυτό σκέλος ο κ. Αλεξανδρής ανέφερε στην επιστολή του ότι «λόγω της υποχρέωσης ταυτόχρονης καταβολής, τόσο των εισφορών του παρελθόντος έτους, όσο και των τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών σύμφωνα με το νόμο 4387/2016, παρακαλούμε όπως προβλεφθεί η δυνατότητα καταβολής των ως άνω ασφαλιστικών εισφορών σε τουλάχιστον 12 ισόποσες μηνιαίες δόσεις, χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση για τους ασφαλισμένους».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.