Neo

Σε ποιον πήγαινε το …δεν δέχομαι μαθήματα πατριωτισμού;

Για ποιον χτυπούσε η καμπάνα, όταν έλεγε η Φώφη Γεννηματά χθες ότι δεν δέχεται μαθήματα πατριωτισμού από κανέναν;
Οι απόψεις διίστανται. Από την άλλη, όταν περιγράφει πως το καλοκαίρι του ’15 έβαλε πλάτη προσωπικά ενώ ήταν μόλις ένα μήνα εκλεγμένη Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, για να μη βρεθεί η χώρα έξω από την Ευρωζώνη, κυρίως για λόγους εθνικής ασφάλειας και δευτερευόντως για οικονομικά ζητήματα, χωρίς να ζητήσει κανένα αντάλλαγμα, ποιον λέτε να εννοεί. «Εγώ δεν ζήτησα κανένα αντάλλαγμα. Δεν ζήτησα να μπω στην Κυβέρνηση, ούτε να γίνω Αντιπρόεδρος», είπε, όταν ο προκάτοχός της στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος -ο οποίος λίγες ώρες νωρίτερα της είχε ‘απαντήσει’ σε δηλώσεις της, τις οποίες χθες διέψευσε- υπήρξε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Σαμαρά…

8 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΕΠΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.
    ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ ?
    ΖΗΛΕΙΑ ?
    ΦΘΟΝΟΣ ?
    ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ?
    ΚΟΜΠΛΕΞ ?
    ΤΙ ΑΠ΄ ΟΛΑ ? ‘Η ΟΛΑ ΜΑΖΙ ?

  2. Βρώμικο 89 Νο2; Τώρα όμως θα τα βάλετε με τον λαό του ΠΑΣΟΚ!
    ==========================

    Όχι το θέμα δεν είναι νομικό. Όχι το θέμα δεν είναι καν πολιτικών θέσεων. Το θέμα σας είναι να τελειώσετε τον Παπανδρέου και μαζί του ΟΛΟ το ΠΑΣΟΚ.
    Και βάζετε μπροστά δήθεν καταγγέλλοντες και δήθεν εξετάζοντες.
    Σας βλέπουμε 2 χρόνια να σπεκουλάρετε πάνω στην χώρα.
    Σας βλέπουμε 2 χρόνια να εκβιάζετε για τα δικά σας συμφέροντα πάλι.
    Σας βλέπουμε 2 χρόνια να κολακεύεται ανύπαρκτους μπας και σας κάτσει!
    Σας βλέπουμε 2 χρόνια να φτιάχνετε μια νέα αποστασία.
    Και το σκηνικό σας είναι πάντα το ίδιο : 1965, 1989, 2012…. Μόνο που αυτή την φορά δεν το ελέγχετε.. και θέλετε ΟΛΟ τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ απέναντι.
    Γιατί μην γελιόμαστε.. δεν θέλετε μόνο να κτυπήσετε τον Παπανδρέου.. όχι και τον Βενιζέλο θέλετε να εκβιάσετε και την Διαμαντοπούλου και όλους.
    Σας έτσουξαν οι τράπεζες ε;

    Σας έτσουξαν τόσο που δεν χαραμιστήκατε σε καμιά προβοκάτσια.

    Ε λοιπόν θέλετε εκτροπή.

    Θέλετε ένα πολιτικό σύστημα στα μέτρα σας.. και χωρίς ΠΑΣΟΚ και με τον μπαμπούλα της αριστεράς για να τρομάζετε τον κόσμο να ψηφίσει τον γιο του Ψυχάρη.

    Το έχουμε ξαναπεί. Δεν είμαστε λίγοι, δεν είμαστε απόντες.
    Ε τώρα θέλετε και να μας μετρήσετε… δεν θα σας φτάνουν οι δημοσκοπήσεις… φτιάξτε κι άλλες. Αλλά όσο διάφοροι απίθανοι 2 χρόνια κάνουν τους υπερ- πατριώτες και δεν έχει κουνηθεί φύλο για τις μηνύσεις
    που έχουν φάει και για τα ψέματα που έχουν πει (εκεί η δικαιοσύνη πάντα αργεί) άλλοι τόσοι πραγματικοί πατριώτες είναι στο ΠΑΣΟΚ.

    Και τους θέλετε απέναντι;

    Απέναντι θα τους έχετε!
    αι ο Παπανδρέου ένα λάθος έκανε:
    ανέλυσε με ηθική και αρχές τους απίθανους σπεκουλαδόρους
    που έστησαν τον παππού του,
    τον πατέρα του
    και τώρα τον Γιώργο.
    Αλλά με το Παπανδρεϊκο δεν ξεμπερδέψατε κύριοι.

    Και ξέρετε γιατί;

    Γιατί εχει λαϊκές αναφορές. γιατί σε αυτόν τον τόπο έχει ρίζες.
    Ντροπή σας !!!
    Και ο λαός είναι εδώ… παρών! και ο λαός του ΠΑΣΟΚ πάντα παίρνει ευθύνες πάνω του. Εσείς;
    Πίσω από ποιον θα κρυφτείτε τώρα;
    Γιατί αυτά που έγιναν το 89 ξεχάστε τα… ούτε το ΚΚΕ ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε ο Κουβέλης θα σας σώσουν αυτή την φορά.
    Γιατί ακόμη και αν κατάφερετε κάτι πρόσκαιρα.. ακόμη και αν νομίζετε ότι τελειώσαμε… ακόμη και αν καταφέρετε να μας διασπάσετε με τα παπαγαλάκια σας.. μην ανησυχείτε.. πάλι στην εξουσία θα είμαστε σε λίγο!

    Γιατί το ΠΑΣΟΚ είναι κίνημα ΛΑΟΥ!

  3. Όμως ο Γιώργος κράτησε, άντεξε, πίστεψε, αγωνίστηκε, δικαιώνεται.

    Η Ελλάδα σώθηκε από τη χρεοκοπία και αγωνίζεται…
    Ο λαός μας συγκινημένος, παρακολουθώντας τις πολιτικές κοκορομαχίες, σκέπτεται ότι όλο αυτό τον καιρό, ο μόνος άνθρωπος που κρατούσε ψηλά την Ελληνική σημαία σε όλο τον κόσμο, ήταν ο Γιώργος. Η παρουσία του καταλυτική σε κάθε ανθελληνική προπαγάνδα εχθρών και ‘’φίλων’’. Ήταν ο μόνος που έλεγε οι Έλληνες και μπορούμε να κτυπήσουμε την διαφθορά και να σώσουμε την πατρίδα μας από την χρεοκοπία. ‘ Και ο λαός είδε με τα μάτια του την αγωνία, τον αγώνα και την υπονόμευση από τους ντόπιους και ξένους…Σαμαράδες. Πείστηκε πλέον ο ΛΑΟΣ μας, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, και μπορεί και θέλει συνεχίσει τον αγώνα, να βοηθήσει με όλο το κύρος του για την ΝΕΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ των ελπίδων μας.
    Τα πρώτα αποτελέσματα από την εφαρμογή των μέτρων του 2010, ήταν περισσότερα από εντυπωσιακά . ΄Ηταν πρωτάκουστα.
    Ο υπέροχος λαός, που αγωνίζεται να επιβιώσει , δεν πιστεύει ούτε σε ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ ( Σαμαράδες, Βενιζέλους, Τσίπρες , Καμμένους ), ούτε σε εγκληματικά στοιχεία του κοινού ποινικού δικαίου…..
    Ξέρει πια, ότι ο ΜΟΝΟΣ που αγωνίστηκε, υπονομεύτηκε, λοιδορήθηκε, συκοφαντήθηκε, ενώ μπορούσε και μπορεί να ανοίξει το στόμα του και να χαθούν οι συκοφάντες από προσώπου γης, είναι ο Γιώργος Παπανδρέου. Εν τούτοις ο πρώην πρωθυπουργός, με την παραίτησή του απέδειξε ΕΜΠΡΑΚΤΑ ότι η υπόθεση της σωτηρίας της πατρίδας, είναι πέρα και πάνω από προσωπικές πικρίες και απογοητεύσεις.
    Σήμερα, είναι ο μόνος που μπορεί να μας κοιτάξει στα μάτια με θάρρος και ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ!!! και να μας πεί : Εμπρός, να τελειώσουμε ότι αρχίσαμε .
    Εμπρός για μια νέα αρχή με ευνομία και ισονομία.

  4. Αννα 20:22 23/02/2017

    Πλάκα έχει η Φώφη οταν το παιζει πρόεδρος. Πρέπει να πέφτει πολυ γέλιο μεταξύ σοβαρών ανθρώπων μεσα στο ΠΑΣΟΚ. Ειδικα οταν παπαγαλίζει τις ατακες δεκαετίας 80 του Λαλιώτη …..

  5. Ε.Στ. 12:18 23/02/2017

    Αφήστε τα Βενιζελάκια κι ασχοληθείτε σοβαρά με τα Λαλιωτάκια που ακόμα και σήμερα, έλεος, υπαγορεύουν τις δηλώσεις, λέξη λέξη.

  6. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΠΗΜΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΥ
    ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ?
    ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΜΕΣΗ ‘Η ΕΜΜΕΣΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ?
    ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΓΕΛΕΙΟΟΠΟΙΕΙ ?
    ΜΗΠΩΣ ???

  7. Ε.Στ. 9:57 23/02/2017

    Λένε ότι μετά τα 50 , αρχίζει η μνήμη μας κι εξασθενεί. Τον Μάρτιο του 2012 ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος της ανέθεσε τα καθήκοντα της εκπροσώπου τύπου του κόμματος, οπότε και παραιτήθηκε από τη θέση της Αναπληρώτριας Υπουργού Εσωτερικών.

    Με τον ανασχηματισμό της 25ης Ιουνίου του 2013, ανέλαβε τη θέση της Αναπληρώτριας Υπουργού Εθνικής Άμυνας, την οποία διατήρησε και μετά τον δεύτερο ανασχηματισμό της 9ης Ιουλίου του 2014.

    • Θ.Τ. 10:25 23/02/2017

      Μπροστά
      στο πισώπλατο χτύπημα και
      στο τεράαααστιο πολιτικό σελέμι
      το να κάνουν ΠΑΛΙ πως δεν καταλαβαίνουν
      τα βενιζελάκια
      είναι peanuts .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.