ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Στην Ισπανία άνοιξε οίκος ανοχής με υπαλλήλους... πλαστικές κούκλες!

Μια ιδιότυπη πανευρωπαϊκή πρωτιά διεκδικεί ένας οίκος ανοχής στην Ισπανία υποστηρίζοντας ότι είναι ο πρώτος σε όλη την ευρώπη που προσφέρει στους πελάτες του τη δυνατότητα να κάνουν σεξ με... πλαστικές κούκλες.

Ο οίκος ανοχής υποστηρίζει ότι προσφέρει επίσης τη δημιουργία κλίματος με χαμηλό φωτισμό, κεριά και μεγάλες τηλεοράσεις που θα μεταδίδουν ταινίες πορνό.

Για να προσελκύσει ακόμα περισσότερους πελάτες, δε, ο οίκος ανοχής για το πρώτο διάστημα κοστολογεί το σεξ με την κούκλα στα 82 ευρώ έναντι των 117 που θα είναι στη συνέχεια η κανονική τιμή για μια ωριαία... συνεδρία.

sex-dols-spain1

Οι πελάτες μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε τέσσερις κούκλες με τη διεύθυνση του οίκου ανοχής να διαβεβαιώνει ότι θα πλένονται και θα απολυμαίνονται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι ασφαλής η επαναχρησιμοποίησή τους.

Κάθε μια από τις τέσσερις «ιερόδουλες» κόστισε περίπου 5000 ευρώ, ζυγίζει 40 κιλά και είναι κατασκευασμένη από σιλικόνη.

Η Λίλι έχει ύψος 1,61μ. και έχει ασιάτικα χαρακτηριστικά, η ξανθιά και με τα μεγάλα στήθη Κέιτι είναι 1,70μ. και έχει φουσκωμένα χείλη, η αφρικάνα Λίζα έχει ύψος 1,68μ. και η Άκι έχει μπλέ μαλλιά και «κατάγεται» από την Ιαπωνία.

sex-dols-spain2

«Πρόκειται για απόλυτα ρεαλιστικές κούκλες τόσο όσον αφορά την κίνησή τους όσο και αφορά την αίσθηση και θα σας επιτρέψουν να εκπληρώσετε τις φαντασιώσεις σας χωρίς κανένα όριο. Αυτές οι κούκλες του σεξ θα σας κάνουν να έχετε μια πιο ερωτική και ευχάριστη εμπειρία» υποστηρίζει ο οίκος ανοχής Lumi Dolls.

sex-dols-spain3

Οι πελάτες στους οποίους δίνεται η συμβουλή να χρησιμοποιούν προφυλακτικό μπορούν να ζητήσουν, επίσης, οι κούκλες να έχουν ντυθεί κάπως ή να έχουν τοποθετηθεί σε μια συγκεκριμένη θέση.

Η Lumi Dolls υποστηρίζει, τέλος, ότι η ιδέα της γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και έχει ήδη κλείσει ραντεβού για αρκετές ημέρες.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.