Neo

Στο Βερολίνο και τους Σοσιαλδημοκράτες σήμερα ο Σταύρος

Επίσημη επίσκεψη στο Βερολίνο πραγματοποιεί σήμερα, Πέμπτη, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.
Προσκεκλημένος του αρχηγού της ΚΟ των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών Τόμας Όπερμαν, ο κ.Θεοδωράκης θα μιλήσει στην Bundestag (σ.σ. Γερμανικό Κοινοβούλιο) στην εκδήλωση του SPD με τίτλο «Στον δρόμο προς μία προοδευτική Ευρώπη».
Στην εκδήλωση θα δώσουν το ‘παρών’ ακόμα ηγέτες από κεντρώα και σοσιαλιστικά κόμματα, στην προσπάθεια αναζήτησης ενός ευρωπαϊκού δρόμου μακριά από ακρίες και λαϊκίστικες φωνές. Ως γνωστόν, η ανησυχία των Γερμανών για τις εξελίξεις στην Ευρώπη είναι μεγάλη ενόψει και των εκλογών σε Ολλανδία και Γαλλία, όπου ακραίοι υποψήφιοι διεκδικούν μέχρι και πρωτιές.
Δεν είναι τυχαίο ότι στην πρόσκλησή τους προς τον Σταύρο Θεοδωράκη, επισημαίνουν μεταξύ άλλων πως πολλές φορές στο παρελθόν, όταν ο κόσμος αποδέχτηκε και υιοθέτησε τα ωμά ψέματα των λαϊκιστών ηγετών, αυτό είχε ολέθρια αποτελέσματα. Στο Βερολίνο λοιπόν οι Γερμανοί Σοσιαλδημοκράτες αναζητούν τις συμμαχίες που θα αντιταχθούν στους συντηρητικούς και ακραίους λαϊκιστές, γιατί ο χρόνος τρέχει εις βάρος των μεταρρυθμιστικών δυνάμεων και τελικά της προόδου…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.