ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολα καλά με τον Βόσνιο

ΑΕΚ: Εξετάστηκε και... παίζει με ΠΑΟ ο Βράνιες!

Με την αλλαγή του Όγκνιεν Βράνιες στο 39ο λεπτό της αναμέτρησης της Βοσνίας με αντίπαλο την Αλβανία λόγω τραυματισμού άπαντες πάγωσαν στο... στρατόπεδο της ΑΕΚ ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Παναθηναϊκό δεδομένης και της απουσίας του Κολοβέτσιου λόγω τιμωρίας.

Η Κέρμπερ είναι 1η στην παγκόσμια κατάταξη και έφτασε στους 8 του Μαϊάμι χωρίς να χάσει σετ. Θα πάρει την πρόκριση με τη Βίνους;

Ο ίδιος έσπευσε να καθησυχάσει τους πάντες με ανάρτηση του στα social media όπου σημείωσε ότι θα προλάβει να παίξει με τους "πράσινους" στο ΟΑΚΑ. Ο διεθνής Βόσνιος κεντρικός αμυντικός επέστρεψε σήμερα στην Αθήνα και απ ευθείας πήγε για εξετάσεις από τον Άλκη Καλλιακμάνη για να αποδειχτεί αν θα προλάβει το ντερμπι.

Ο Όγκνιεν Βράνιες εξετάστηκε στα Σπάτα από τον ορθοπεδικό γιατρό της ομάδας μας Άλκη Καλλιακμάνη. Ο τραυματισμός του στο γόνατο δεν εμπνέει ανησυχία. Ο ποδοσφαιριστής αφέθηκε να πάει στο σπίτι του για να ξεκουραστεί γιατί ταξίδευε από τα άγρια χαράματα και ανανέωσε το ραντεβού του να προπονηθεί κανονικώς με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στην αυριανή προπόνηση στις 10.30 στα Σπάτα.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.