ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Να τα μαζέψουν και να φύγουν…

Αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί!

Σκληρή κριτική σε καθετί που επιχειρεί αυτή η κυβέρνηση, ασκεί πλέον η Δημοκρατική Συμπαράταξη, με την Οικονομία βεβαίως να βρίσκεται στην κορυφή του αντιπολιτευτικού λόγου.

«Τα αδιέξοδα και η αβεβαιότητα που προκαλούν οι κυβερνητικοί χειρισμοί, επηρεάζουν και το Τραπεζικό Σύστημα, στερούν από επιχειρήσεις, επαγγελματίες, αγρότες, την αναγκαία χρηματοδότηση για επανεκκίνηση της Οικονομίας», δήλωσε η Φώφη Γεννηματά μετά από συνάντηση που είχε με την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών. Αναφερόμενη στις νομοθετικές ρυθμίσεις για τα κόκκινα δάνεια που καθυστερούν, την ένταξη της χώρας στην Ποσοτική Χαλάρωση που απομακρύνεται και την άρση των capital controls που μετατίθεται για το απώτερο μέλλον, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης παρατηρεί ότι όλα μαζί συνεπάγονται νέα ύφεση και μαζί αύξηση της ανεργίας και νέα προβλήματα για το Τραπεζικό Σύστημα. «Αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί. Είναι ανίκανη και οδηγεί την χώρα στον γκρεμό», σημείωσε, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου.

«Να τα μαζέψουν και να φύγουν», προέτρεψε τους κυβερνώντες από την πλευρά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος, στον απόηχο του χθεσινού Eurogroup. «Εδώ και μήνες όλα τα στελέχη της Κυβέρνησης με κορυφαίο του "τραγικού χορού" τον ίδιο τον Πρωθυπουργό διεμήνυαν ότι η αξιολόγηση θα κλείσει στις 20 Μαρτίου. Μετά και το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) ναυάγιο στο Eurogroup, το μόνο μήνυμα που λαμβάνουν οι Έλληνες πολίτες είναι ότι θα κάνουμε πάλι σταύρωση χωρίς Ανάσταση», σχολίασε, κατηγορώντας τους κυβερνώντες ότι πλινδρομούν, ξοδεύοντας τα εξάμηνα «λες κι ο χρόνος δεν είναι για το λαό και την οικονομία, αλλά για το κόμμα και τα ψηφαλάκια τους».

Την ίδια ώρα, τα όσα φημολογείται ότι θα γίνουν σχετικά με τις αμοιβές των ειδικευόμενων γιατρών στηλιτεύουν στην Χαριλάου Τρικούπη. «Την ώρα που οι ειδικευόμενοι γιατροί δουλεύουν πάνω από 30 ώρες συνεχόμενα, με απλήρωτες εφημερίες από τον Δεκέμβριο του 2016, με κίνδυνο της ζωής των ίδιων και των ασθενών, ο πρόεδρος του ΚΕΣΥ κ Μάρκου αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ,σε πρόσφατη ομιλία του, η Κυβέρνηση να σταματήσει να πληρώνει τους ειδικευόμενους γιατρούς, χαρακτηρίζοντάς τους εκπαιδευόμενους και όχι εργαζόμενους», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, σημειώνοντας πως κάτι τέτοιο θα οδηγούσε εκατοντάδες νέους επιστήμονες στην απόγνωση και την ανεργία και ασφαλώς το ΕΣΥ στη διάλυση. «Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα πρέπει να ντρέπονται», κατέληξε ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.