ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Σε έκθεση τουρισμού στη Στοκχόλμη συμμετέχει ο δήμος Πλατανιά

tourismos

Η προώθηση του τουριστικού προϊόντος του δήμου Πλατανιά στην αγορά της Σκανδιναβίας, είναι ο βασικός στόχος της παρουσίας του δήμου στην 1η Mediterranean Panorama έκθεση «Τουρισμού Γαστρονομίας και Πολιτισμού» που θα πραγματοποιηθεί στην Στοκχόλμη, από τις 17 έως 19 Μαρτίου 2017.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, ο δήμος Πλατανιά θα συμμετέχει στην έκθεση με δικό του περίπτερο, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επιχειρηματιών Πλατανιά «Ο Ιάρδανος».
Στο πλαίσιο της έκθεσης, ο δήμος προγραμματίζει μία σειρά από δράσεις και εκδηλώσεις προώθησης της κρητικής γαστρονομίας και της τοπικής παράδοσης, που θα υλοποιήσει σε συνεργασία με τον «Ιάρδανο» και τη στήριξη του Επιμελητηρίου Χανίων και του Πολιτιστικού Συλλόγου «Το Ρόδο». Μεταξύ αυτών θα είναι η λειτουργία ενός παραδοσιακού κρητικού καφενείου στον χώρο της έκθεσης, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν κρητικά προϊόντα.

Την αντιπροσωπεία του δήμου στην έκθεση απαρτίζουν ο δήμαρχος, Γιάννης Μαλανδράκης και ο πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης, Πέτρος Μαρινάκης.

Η έκθεση αποτελεί συνέχεια και εξέλιξη της έκθεσης «Ελληνικό Πανόραμα», που αφορούσε αποκλειστικά την Ελλάδα και στην οποία ο δήμος Πλατανιά είχε συμμετάσχει επιτυχημένα στο παρελθόν.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.