ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ...

Χθες, ο Αλέξης Τσίπρας υποδεχόμενος, στο Μαξίμου, τον Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, δεν παρέλειψε να ..καρφώσει και τον Γερούν Ντάϊσελμπλουμ, τον Πρόεδρο του Γιούρογκρουπ, για τη δήλωσή του ότι οι Νότιοι έφαγαν τα κοινοτικά κονδύλια σε ποτά και τις γυναίκες και τώρα ζητούν δανεικά: "Το δίλημμα είναι σαφές" είπε ο πρωθυπουργός, "ή θα επανακτήσουμε το κοινωνικό συμβόλαιο και το κοινωνικό κεκτημένο ή θα παραμείνουμε σε ρατσιστικά συνθήματα που δυστυχώς ακούγονται και από επίσημα χείλη".

Ευτυχώς που ο Γκάμπριελ είναι Γερμανός και όχι Σουηδός γιατί θα του έλεγε: Τι μας λέτε κύριε Τσίπρα, ο αρχηγός των ΑΝΕΛ, ο κύριος Παναγιώτης Καμμένος έχει πει χειρότερα. Δεν θυμάστε τι είχε πει το 2013; "Οι Σουηδοί έχουν αυτοκίνητα Saab και όμορφες γυναίκες. Τα καλοκαίρια έχουν μόνο Saab, οι γυναίκες είναι με τους Κύπριους εραστές τους παραλία". Κι αυτός ο άνθρωπος είναι συνέταιρός σας στην κυβέρνηση και υπουργός Άμυνας.

Για την ιστορία αναφέρουμε πως ο Πάνος Καμμένος με αυτό τον τρόπο είχε απαντήσει στον υπουργό Οικονομικών της Σουηδίας Άντερς Μποργκ ο οποίος, το 2013, είχε πει: "Στην Κύπρο έχουν μόνο έναν χρηματοπιστωτικό τομέα και παραλίες. Τώρα που ο χρηματοπιστωτικός τομέας βρίσκεται σε πορεία κλεισίματος, δε θα έχουν παρά μόνο τις παραλίες".

Αν λοιπόν ο Γκάμπριελ ήταν Σουηδός τι θα του απαντούσε ο Αλέξης Τσίπρας; Ο Καμμένος δεν πιάνεται, γιατί έχει το ακαταλόγιστο ή του ξεφεύγουν και δεν τα εννοεί; Και ας αφήσουμε τον Γκάμπριελ. Ρωτάμε εμείς τον πρωθυπουργό, την Σία Αναγνωστοπούλου και τους άλλους του ΣΥΡΙΖΑ, που αντιδρούν, και ορθώς, στην απαράδεκτη δήλωση Νταϊσελμλουμ, τι έχουν να πουν για τον ρατσισμό και τον σεξισμό του Καμμένου; Τον καταδικάζουν; Και γιατί συνεργάζονται μαζί του; Μήπως έχει δίκαιο ο Φίλης και οι άλλοι που έχουν ανοίξει πόλεμο μαζί του; Μήπως είναι καλύτερα, όσο συνεργάζονται με τον Καμμένο, να καταπιούν τη γλώσσα τους;

Επιπροσθέτως, τι προτίθεται να πράξει ο έτερος Καμμένος; Ο Δημήτρης. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, τον οποίον άκουγα στο ραδιόφωνο να δηλώνει πως μπορούν οι Ελληνίδες, οι Ιταλίδες, οι Ισπανίδες, οι Πορτογάλες, οι Κύπριες, όλες εν πάση περιπτώσει οι γυναίκες του Νότου να υποβάλλουν μήνυση και αγωγή στον Νταϊσελμπλουμ για σεξισμό και ρατσισμό και είναι σίγουρος πως θα κερδίσουν.

Συμφωνώ και 'γω να υποβάλλουν, αλλά προηγουμένως δεν θα πρέπει και οι Σουηδέζες να υποβάλλουν μήνυση και αγωγή στον Πάνο Καμμένο; Τις προτρέπει ο αξιότιμος κύριος Δημήτριος Καμμένος να το κάνουν; Θα πάει μάρτυρας υπεράσπισής τους; Θα καταγγείλει τον αρχηγό του για σεξισμό, ρατσισμό και παραβίαση βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αν το κάνει, θα τον χειροκροτήσω. Αν όχι, να πάψει να ομιλεί. Και μάλιστα πομποδώς. Το ίδιο και ο Τσίπρας και οι λοιποί του ΣΥΡΙΖΑ. Όταν έχεις λερωμένη τη φωλιά σου δεν μιλάς. Κάθεσαι στα αυγά σου και κακαρίζεις για τους κοκκόρους που λείπουν από το κοτέτσι.

Όσο απαράδεκτος είναι λοιπόν ο Νταϊσελμπλουμ άλλο τόσο είναι και ο Καμμένος. Δεν μπορεί όμως να ισχύουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Ο ένας να κατηγορείται και ο άλλος να είναι στην κυβέρνηση. Και μάλιστα η δήλωση Καμμένου είναι χειρότερη. Ο Ντάϊεσελμπλουμ είπε κάτι που, ναι μεν για το αξίωμα και τη θέση που κατέχει, είναι όντως απαράδεκτο και καταδικαστέο, όμως, αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, δεν αφίσταται και της αληθείας.

Κατά κόρον οι πολιτικοί, εν είδει αυτοκριτικής, και οι δημοσιογράφοι, ως κριτική, το έχουν πει σε όλους τους τόνους. Τα φάγανε όχι μόνο σε γυναίκες και ποτά, αλλά και σε πολυτελή αυτοκίνητα, ακριβά ταξίδια, κιτς εξοχικά και προκλητικό τρόπο ζωής. Σταματάω εδώ για να μην πω κι άλλα πολύ χειρότερα...

10 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ELLHNAS. 19:56 26/03/2017

    Κυριε Φελεκη ο Τσιπρας ειναι ενας πολιτικος απατεωνας, ενας πολιτικος τυχοδιωκτης.Ενας απατεωνας μπορει να κατηγορει τους παντες για οτιδηποτε εκτος απο τους συνεργατες του, στην συγκεκριμενη περιπτωση τον αθλιο και προδοτη οπως αποδειχτηκε ,τον λαικιστη Πανο Καμμενο.

  2. Uncle. K 13:46 26/03/2017

    Μεγάλο θέμα άνοιξες Φελνίκο. Ξέρεις ότι δεν έπρεπε να περιοριστείς στόν Τσίπρα αλλά σε όλους εμάς τους Έλληνες που κάνουν οτι δεν καταλαβαίνουν και ξέρουν πολύ καλά ότι ο Ντάισελμπλουμ είπε τήν αλήθεια, είπε ότι σκέφτεται ο κάθε πολίτης στην Ολλανδία και πέραν από αυτή μέχρις και εμάς τους ίδιους τους Έλληνες. Αν έγραφες εκείνα τα χειρότερα ….. , θάπατούσες ολωνώω τόν κάλλο.
    Δεν σξερω τι λέτε εσείς αλλά εμείς στο χωριό μου έχουμε μια παροιμία πού λέει ότι «όποιος έχει μύγα μυγιάζεται» νά και μείς καλή ώρα τώρα.

  3. GEORGIA. 12:54 26/03/2017

    Κυριε Φελεκη.Ο Τσιπρας κατηγορει για ακροδεξιους τους Ευρωπαιους και απο την αλλη συγκυβερνα με τον ακροδεξιο λαικιστη της Ελλαδας τον χοντροπανο Καμμενο.Αυτον βλεπετε τον εχει αναγκη για να παραμενει αυτος και η συμμορια του ΣΥΡΙΖΑ στις καρεκλες της εξουσιας.

  4. ΣΥΜΦΩΝΩ

  5. S. Porky 14:27 24/03/2017

    Θές να πείς κε Αναγνωστάκο ότι δεν καταλάβες ότι μόνο ένας Τουκτανός πού ξερει καρτσιλαμά μπορεί να έγραψε το άρθρο αλλά όχι ο Φελνίκος;….από τον Φελνίκο εγώ περίμενω παραπάνω «κρίπς». πού λένε στο Γκερμάνια!

  6. Η ακριβής δήλωση του Ολλανδού στα γερμανικά (στο πλαίσιο εκτενούς συνέντευξης στη Frankfurter Allgemeine Zeitung) αυτολεξεί:
    «Als Sozialdemokrat halte ich Solidarität für äußerst wichtig. Aber wer sie einfordert, hat auch Pflichten. Ich kann nicht mein ganzes Geld für Schnaps und Frauen ausgeben und anschließend Sie um Ihre Unterstützung bitten.»
    Ήτοι: «Ως σοσιαλδημοκράτης θεωρώ την αλληλεγγύη άκρως σημαντική. Όποιος όμως την απαιτεί, έχει και υποχρεώσεις. Δεν γίνεται εγώ να ξοδέψω όλα μου τα χρήματα για πιοτό και γυναίκες και κατόπιν να ζητώ τη στήριξή σας.»
    Ακριβώς έτσι, με αναφορά σε πρώτο πρόσωπο, χωρίς «πόρνες», συγκεκριμένες χώρες, τέρατα και δράκους όπως αναπαρήγαγαν κατά κόρον.
    Πιθανότατα ο Ντάισελμπλομ να είναι μυωπικός πολιτικός, που σκέπτεται και ενεργεί με γενικεύσεις και υπεραπλουστεύσεις. Όμως, όσα ιλαρά είπε είναι πολύ περισσότερο ανώδυνα από όσα έχουν εκστομίσει και γράψει Γερμανοί π.χ. πολιτικοί για τις χώρες του Νότου, την Ελλάδα, τους Έλληνες τα τελευταία χρόνια, χωρίς να έχει ξεσηκωθεί τέτοιος θόρυβος – μάλιστα η εν λόγω συνέντευξη είναι και λίγο μπαγιάτικη.
    Οι σκοπιμότητες των εξανεστημένων είναι προφανείς: μεγαλοποιώντας μιαν ανοησία του, χτυπούν έναν αποδυναμωμένο πολιτικό αμέσως μετά την εκλογική συντριβή του, για να φανούν οι ίδιοι μάγκες. Μόνο που η μαγκιά τους είναι τζάμπα… Ως συνήθως…

  7. geo 21:26 23/03/2017

    προς το τέλος πήγες να το…αρχίσεις και το άφησες, κρίμα!

  8. AlexV 17:38 23/03/2017

    Ο Καμένος Υπουργός, φερέφωνο για να ικανοποιείται ο Καραμανλής και να δοξάζεται η μοιραία διακυβέρνηση του 2004-2009.
    Ο Καμένος που έχει καταδικαστεί για την υπόθεση των cds.
    O Καμένος και όλοι οι πέριξ που έχασαν στην υπόθεση Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ.
    Ο Καμένος που τα υπογράφει όλα στα τέσσερα.
    Ο Καμένος ο πολιτικός αλήτης..
    Όλα αυτά και αλλά τόσα αποσιωπούνται!
    Αναμένουμε την αριστερά, να λάβει θέση, να μιλήσει, διαφορετικά φαίνεται να ξαναθυμάται το βρώμικο 89!

  9. Γιώργος 16:04 23/03/2017

    Μπράβο. Επιτέλους κάποιος πρέπει να πει την αλήθεια για την αμαρτωλή σχέση Τσίπρα Καμμένου

  10. επιπλέον, θα έλεγα και το εξής : οι δηλώσεις Ντάισεμπλουμ ήταν άστοχες, αλλά οι αντιδράσεις στην Ελλάδα υποκριτικές και υστερικές.

    εκτός αν κάποιοι ξέχασαν ότι η περήφανη αγροτιά …επένδυσε τις κοινοτικές επιδοτήσεις των κουτόφραγκων σε ουίσκια, σκυλάδικα και ανατολικοευρωπαίες καλλονές !!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.