ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Ανδρέα Κωνσταντάτου

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 28 Μαρτίου, στο "A Tempo Art Bistro", Ακαδημίας 57  και ώρα 19:30. Η έκθεση θα μείνει ανοικτή έως τις 2 Απριλίου.

Ο Ανδρεας Κωνσταντάτος κάνει ένα νέο βήμα , τολμηρό βήμα, καθώς παρ ότι είναι επαγγελματίας δημοσιογράφος αποφάσισε να προχωρήσει στη ζωγραφική και να παρουσιάσει την πρώτη δουλειά του .
Τα τελευταία χρόνια του δόθηκε η ευκαιρία να κάνει χρήσιμα μαθήματα κοντά σε γνωστούς εικαστικούς και να ασχοληθεί ατέλειωτες ώρες μπροστά στον καμβά με τη ζωγραφική που του αρέσει από παλιά , προσπαθώντας να αποτυπώσει σχέδια χρώματα αλλά και συναισθήματα .
Ο ίδιος λέει ότι θα παρουσιάσει τους πίνακες του σε φίλους και γνωστούς, πολλοί από τους οποίους είναι από το χώρο της δημοσιογραφίας, όποτε πρέπει να αναμένει και την αναγκαία κριτική τους.
" Αυτή η δημιουργική δραστηριότητα ήταν για μένα , και μια διέξοδος, από την πνιγηρή ατμόσφαιρα που έχει προκληθεί στο χώρο του τύπου τα τελευταία χρόνια . Η παρουσίαση της δουλειάς μου θα γίνει ένα χρόνο ακριβώς μετά την αποχώρηση μου από το ΜΕΓΚΑ αυτό όμως δεν έχει καμία σημασία . Εξακολουθώ να είμαι δημοσιογράφος."
Ανδρέας Κωνσταντάτος

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Ανδρέας Κωνσταντάτος γεννήθηκε στην Κεφαλλονιά, είναι δημοσιογράφος μέλος της ΕΣΗΕΑ απο το 1989, έχει εργαστεί σε εφημερίδες , ραδιόφωνα και τηλεοπτικούς σταθμούς. Υπήρξε προϊστάμενος του πολιτικού ρεπορτάζ στο Star channel, στο Alter και του οικονομικού ρεπορτάζ στο Mega από το οποίο αποχώρησε πριν από ένα ακριβώς χρόνο.

konstantatosandreas

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.