ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το ποδόσφαιρο κατά της... υπογεννητικότητας

Εκρηξη γεννήσεων στην Ισλανδία, 9 μήνες μετά τον θρίαμβο επί της Αγγλίας στο Euro 2016!

«Πρέπει να προσλάβουν νοσηλευτές τα μαιευτήρια σε εννέα μήνες, επειδή σήμερα το βράδυ θα κάνουν πολύ έρωτα…».

Πριν από τρεις εβδομάδες 8 Μαρτίου, ο Ζεράρ Πίκε λίγα λεπτά μετά την επική ανατροπή της Μπαρτσελόνα εις  βάρος της Παρί Σεν Ζερμέν για τους «16» του Champions League είχε αφήσει άναυδους τους δημοσιογράφους με την παραπάνω δήλωση.

Κάποιοι γέλασαν ειρωνικά, ωστόσο η επιβεβαίωση των όσων είπε ήρθε λίγες ημέρες αργότερα, αλλά από μια χώρα που κανείς δεν θα περίμενε.

Ο επικεφαλής αναισθησιολόγος στο νοσοκομείο Λαντσπιτάλι στο Ρέικιαβικ της  Ισλανδίας ανακοίνωσε την αύξηση των επισκληριδίων τον τελευταίο μήνα: «Ρεκόρ στον αριθμό επισκληριδίων (σ.σ. ενέσεων) στο μαιευτήριο αυτό το Σαββατοκύριακο, εννέα μήνες μετά από τη νίκη 2-1 επί της Αγγλίας».

Τι σημαίνει αυτό;  Ότι, εννιά μήνες μετά τη νίκη της Ισλανδίας επί της Αγγλίας με 2-1 στο Euro 2016, είχαμε... baby boom!

Οι Ισλανδοί το χάρηκαν με την ψυχή τους εκείνο το βράδυ και αυτό βγήκε και προς τα έξω. Αποτέλεσμα, να αυξηθούν κατακόρυφα οι γεννήσεις, μετά από εννιά μήνες. Στις 25 και 26 του Μάρτη λοιπόν, στα νοσοκομεία της χώρας, καταγράφηκαν οι περισσότεροι τοκετοί που έγιναν μέσα στη χρονιά.

Θυμηθείτε πως οι απίθανοι Ισλανδοί είχαν κάνει την ανατροπή με τους Άγγλους.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.