ΕΛΛΑΔΑ

28, 29 και 30 Μαρτίου

ΕΣΗΕΑ: Εκλογές για την ανάδειξη των εκπροσώπων της στον ΕΔΟΕΑΠ

esiea

Την Τρίτη 28, την Τετάρτη 29 και την Πέμπτη 30 Μαρτίου πραγματοποιούνται οι εκλογές που θα αναδείξουν τους εκπροσώπους της ΕΣΗΕΑ στον ΕΔΟΕΑΠ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο η Εφορευτική Επιτροπή για τη διαδικασία:

1. Οι εκλογές για την ανάδειξη από την ΕΣΗΕΑ πέντε (5) μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και δύο (2) μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής του ΕΔΟΕΑΠ, θα γίνουν στις 28, 29 και 30 Μαρτίου 2017, από τις 8 π.μ. έως τη δύση του ηλίου.

2. Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται γραπτά προς τη Γραμματεία της Ενώσεως:
· Την Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ.
· Την Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 από τις 9 π.μ. έως τη 1 μ.μ.
Ενστάσεις κατά των υποψηφιοτήτων μπορούν να υποβληθούν στη Γραμματεία της Ενώσεως την Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 από τις 6 μ.μ. έως τις 8 μ.μ.

3. Δικαίωμα εκλέγεσθαι έχουν μέτοχοι-μέλη του ΕΔΟΕΑΠ, με τουλάχιστον πέντε (5) χρόνια συμπληρωμένα ως μέλη της ΕΣΗΕΑ, κατά το χρόνο υποβολής της υποψηφιότητας.

ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

Κάθε υποψήφιος μαζί με την αίτηση υποβάλλει και υπεύθυνη δήλωση, ότι ασκεί το επάγγελμα του συντάκτη ή ότι είναι συνταξιούχος και ότι δεν έχει στερηθεί τα πολιτικά του δικαιώματα.

Υπενθυμίζεται ότι για την εκλογή στο Δ.Σ. ή στην Εξελεγκτική Επιτροπή του ΕΔΟΕΑΠ, υποβάλλονται ξεχωριστές υποψηφιότητες. Όλοι οι υποψήφιοι κατά όργανο θα περιληφθούν σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο, στο οποίο θα αναγραφούν με αλφαβητική σειρά.

Έντυπα υπεύθυνων δηλώσεων και αιτήσεων υποψηφιότητας, για όλα τα όργανα, υπάρχουν στη Γραμματεία της ΕΣΗΕΑ.
Δεν έχουν το δικαίωμα του εκλέγεσθαι τα μέλη της Ένωσης που είναι Υπουργοί, Βουλευτές, Γενικοί Γραμματείς Υπουργείου, Πρέσβεις ε.τ., Δήμαρχοι, Πρόεδροι Κοινότητας ή διορισμένοι σε οποιαδήποτε μετακλητή θέση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.