ΚΟΣΜΟΣ

Στην χιονισμένη Νέα Υόρκη

Η Ιβάνκα Τραμπ συνόδευσε τον Καναδό πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό στο Μπρόντγουεϊ

Η Ιβάνκα Τραμπ συνόδευσε τον Καναδό πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό στο Μπρόντγουεϊ, όπου παρακολούθησαν μια παράσταση που μιλά για την φιλοξενία, την ανοχή στην διαφορετικότητα και την αλληλεγγύη.

Το μιούζικαλ, που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης, λέγεται "Come From Away" («Έρχονται από μακριά») και είναι ένας ύμνος προς την συμπαράσταση που έδειξαν οι Καναδοί στους Αμερικανούς αμέσως μετά την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001, όταν τα αεροπλάνα του Μπιν Λάντεν έριξαν τους Δίδυμους Πύργους. Τότε, επειδή ο εναέριος χώρος των ΗΠΑ έκλεισε για μεγάλο διάστημα, πολλές πτήσεις κατευθύνθηκαν προς την μικρή πόλη Γάντερ, του Καναδά, που είδε τον πληθυσμό της να διπλασιάζεται από την μια στιγμή στην άλλη. Οι κάτοικοι φιλοξένησαν τους επισκέπτες, τους βοήθησαν, τους περιέθαλψαν όπου χρειάστηκε, ενώ στην παράσταση δίνεται έμφαση και στην στάση απέναντι στους μουσουλμάνους, ένα θέμα που έχει διχάσει τις ΗΠΑ από όταν ανέλαβε πρόεδρος ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Τζάστιν Τριντό, που συνοδευόταν από την σύζυγό του Σοφί, προλόγισε την παράσταση, τονίζοντας πως «ο κόσμος βλέπει τι σημαίνει να στηρίζεται ο ένας στον άλλον και το να είσαι εκεί για κάποιον, όταν περνά τις πιο δύσκολές του στιγμές», ενώ δεν παρέλειψε και να αστειευτεί για την υποδοχή των Αμερικανών. Δεν περίμενα ακόμα και να κανονίσετε να έχει χιόνι, ώστε να αισθανόμαστε «σαν στο σπίτι μας», είπε ο Τριντό, αναφερόμενος στην χιονισμένη Νέα Υόρκη.

Ιβάνκα και Τριντό έφτασαν στο θέατρο με την ίδια αυτοκινητοπομπή αλλά σε διαφορετικά αυτοκίνητα και παρακολούθησαν την παράσταση καθισμένοι δίπλα-δίπλα, αν και προς το παρόν δεν έχει δημοσιευθεί σχετική φωτογραφία. Την τελευταία φορά που βρέθηκαν μαζί σε μια εκδήλωση, το Διαδίκτυο είχε πάρει φωτιά από τον τρόπο που η αγαπημένη κόρη του Αμερικανού προέδρου κοιτούσε τον παντρεμένο και πατέρα τριών παιδιών Τριντό, που πάντως κατατάσσεται μεταξύ των πιο γοητευτικών πολιτικών ανά τον κόσμο.

Η Ιβάνκα στις θέσεις των θεατών

Ivanka2

Ο Τζάστιν Τριντό προλογίζει την παράσταση

Trinto

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.