ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Windows Store

Οι νέες διαφημίσεις της Microsoft θα επιτρέπουν στους χρήστες να δοκιμάσουν ένα παιχνίδι πριν το αγοράσουν

windows10

Η Microsoft ανακοίνωσε τη διάθεση ενός νέου εργαλείου για τα συστήματα που ενσωματώνουν το λειτουργικό της Windows 10, το οποίο θα παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να παίζουν δοκιμαστικά ορισμένους τίτλους παιχνιδιών μέσω των διαφημίσεών τους.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα τεχνολογίας The Inquirer, το εργαλείο με την ονομασία Preview of Playable Ads θα παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες, όταν εμφανίζονται διαφημίσεις από video games να πατούν πάνω σε αυτές. Στη συνέχεια θα εμφανίζεται ένα νέο παράθυρο, όπου οι χρήστες θα μπορούν να παίξουν για 3 λεπτά το διαφημιζόμενο παιχνίδι προτού αποφασίσουν εάν τους ενδιαφέρει να το αγοράσουν.
Το νέο αυτό χαρακτηριστικό αποτελεί μέρος του Windows Universal Apps και οι προγραμματιστές θα χρειάζεται μόνο να προσθέτουν το εικονικό κουμπί «Try Now» στο παιχνίδι που έχουν αναπτύξει για την ενεργοποίηση της επιλογής.
Το σύστημα θα λειτουργεί σε PC και tablet που τρέχουν στα Windows 10, ενώ οι προγραμματιστές θα μπορούν να διαθέτουν τα παιχνίδια τους μέσω του Windows Store.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.