ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επιστρέφουν σταδιακά οι διεθνείς

Κρίνεται του Εμποκού, φουλάρει για ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός

Οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων τελείωσαν και πλέον άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στις εγχώριες διοργανώσεις, με τον Παναθηναϊκό να έχει μπροστά του το πολύ σπουδαίο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, το οποίο κρίνει πολλά ενόψει των play offs της Super League.

Η προετοιμασία των «πρασίνων» ξεκίνησε από χθες, με τους παίκτες που έλειπαν με τις εθνικές τους ομάδες να επιστρέφουν σταδιακά.

Στην προπόνηση της Δευτέρας, δεν πήρε μέρος ο Ζέκα, αφού πόναγε το αυτί του από ένα χτύπημα που δέχθηκε από αντίπαλο του στο αυτί. Πάντως δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό και για αυτό αναμένεται να μπει σήμερα κανονικά, ακολουθώντας το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας, οπότε θα είναι κανονικά στη διάθεση του Ουζουνίδη για το ματς με την ΑΕΚ.

Τώρα, οι Μπεργκ, Χουλτ και Λουντ θα προπονηθούν την Παρασκευή για πρώτη φορά, ενώ χθες δεν ακολούθησε το πρόγραμμα ο Μέστο που είχε γαστρεντερίτιδα.

Από εκεί και πέρα, το βασικό πρόβλημα ενόψει ΑΕΚ, είναι η συμμετοχή του Εμποκού. Ο παίκτης επιστρέφει σήμερα και το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού θα τον εξετάσει για να διαπιστώσει αν μπορεί να τον υπολογίζει ο Ουζουνίδης για το παιχνίδι της Κυριακής.

Πάντως, οι πιθανότητες για να παίξει είναι μεγάλες και στον Παναθηναϊκό αισιοδοξούν ότι θα προλάβει το ματς με την ΑΕΚ και θα είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.