ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λεμονής: "Θα τα καταφέρουμε. Ολυμπιακός σημαίνει τίτλοι"

Στις... προγραμματικές δηλώσεις του ως προπονητής του Ολυμπιακού, ο Τάκης Λεμονής εξέφρασε την αισιοδοξία ότι οι "ερυθρόλευκοι" μπορούν να κλείσουν με επιτυχίες τη εφετινή σεζόν.

Aναλυτικά τόνισε: Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα συνυφασμένη με τίτλους. Δεν μπορείς να πεις ότι δεν μας αρέσει να κερδίζουμε κύπελλα ή πρωταθλήματα. Μας αρέσει να νικάμε ακόμα και στην προπόνηση. Πιστεύω να τα καταφέρουμε. Έχουμε μπροστά μας ένα πρόγραμμα με συνεχόμενα ματς. Είναι ένα θέμα αυτό, να δούμε πώς θα ξιοποιήσουμε όσους περισσότερους παίκτες. Αυτό που μετράει είναι η νίκη και τίποτα άλλο.

Έχω παρακολουθήσει όλα τα ματς. Έχω άποψη για πάρα πολλά πράγματα που αφορούν σε κομμάτια τακτικής. Ενημερώμομαι και σε θέματα που αφορούν στη φυσική κατάσταση, γιατί έχουμε ακούσει πολλές φορές τις τελευταίες μέρες για κόπωση. Να το τεκμηριώσουμε και να μην φανταζόμαστε ότι όταν δεν πάει κάτι καλά, φταίει ένα πράγμα. Είναι συνδυασμός πραγμάτων. Είμαι αρκετά έτοιμος στο ότι γνωρίζω τους παίκτες και στο τι μπορούν να προσφέρουν σε επίπεδο τακτικής.

Σήμερα - αύριο θα έχω καλύτερη εικόνα για θέματα που αφορούν σε κάθε παίκτη ξεχωριστά. Όσο για το αν αλλάξω σχηματισμό ή στυλ παιχνιδιού, είναι μια ερώτηση που έχει να κάνει με το τι παίκτες θα επιλέξω να χρησιμοποιήσω. Ο κάθε σχηματισμός διαφέρει από τι χαρακτηριστικά παικτών διαθέτει η ομάδα. Θα κοιτάξουμε να αξιοποιήσουμε τα χαρακτηριστικά που υπάρχουν. Και σίγουρα θα πρέπει να στηριχτούμε σε περισσότερους παίκτες από ό,τι πριν έρθει ο Βασίλης Βούζας".

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.