ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η κυβέρνηση θα υπογράψει ό,τι ζητήσουν οι δανειστές»

Λεβέντης: Μας κυβερνούν εξουσιομανείς και ψεύτες

Είναι εξουσιομανείς και ψεύτες αυτοί που μας κυβερνούν, θα γίνουν διπλές εκλογές εντός του 2017 και η Νέα Δημοκρατία με το ΠΑΣΟΚ έχουν κάνει συμφωνία για να συγκυβερνήσουν, ήταν μεταξύ άλλων τα όσα ανέφερε χθες το βράδυ ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, σε εκδήλωση στο Δημαρχιακό Μέγαρο του Βόλου.

Ο κ. Λεβέντης πάντως πιστεύει, όπως είπε, ότι θα υπάρξει αξιολόγηση καθώς η κυβέρνηση θα υπογράψει ό,τι ζητήσουν οι δανειστές, αλλά τα προβλήματα και οι αντιδράσεις θα εμφανιστούν αμέσως μετά, τόσο στη Βουλή, όσο και στην κοινωνία.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «οι 153 του κυβερνητικού μετώπου τα ψηφίζουν για να παραμένουν στην εξουσία αλλά τα μέτρα είναι ασήκωτα. Ο κ. Τσίπρας είπε ένα ψέμα για το θέμα αυτό, πως με ό,τι μας επιβαρύνουν θα μας το δίνουν. Αυτά είναι ασυναρτησίες. Δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα. Αν μείνει στην εξουσία ο κ. Τσίπρας θα βλέπει τη δημοσκοπική του κατάσταση να καταρρέει και έτσι θα γίνουν εκλογές πολύ γρήγορα, γιατί φαντάζομαι πως δεν θα θέλει να καταλήξει σαν τη Γεννηματά με 4%. Θα οδηγήσει άμεσα σε εκλογές τη χώρα για να μην καταντήσει όπως το ΠΑΣΟΚ».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.