ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μάρκους Μπεργκ: «Στο Champions League με τον Παναθηναϊκό»

Δηλώσεις σε Μέσο της πατρίδας του παραχώρησε ο Μάρκους Μπεργκ και αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται, δείχνοντας ότι νιώθει πιο καλά από ποτέ και εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στο Champions League.

«Τώρα έχουμε λιγότερα ματς και νιώθουμε ότι έχουμε τον χρόνο για να ξεκουραστούμε πνευματικά και σωματικά. Έτσι τώρα νιώθω σούπερ. Ένας απ΄ τους λόγους για τους αριθμούς μου στα γκολ είναι και ο τρόπος με τον οποίο παίζει η ομάδα απ΄ τις αρχές του νέου έτους. Έχουμε κάποιους άλλους παίκτες και είμαστε λίγο καλύτεροι επιθετικά. Έχουμε πολλούς παίκτες που είναι πρόθυμοι να προσφέρουν βαθμούς, ασίστ και γκολ και όλο αυτό ήρθαν ο κύριος λόγος που άλλαξε η εικόνα μας», είπε στο «sydsvenskan.se».

Για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό και την αποχώρησή του από το Αμβούργο: «Δεν μετάνιωσα. Νιώθω απίστευτα καλά στον Παναθηναϊκό. Δεν ήμουν ποτέ άλλοτε στην καριέρα μου στην κατάσταση όπου βρίσκομαι τώρα. Από τότε που πήγα στον Παναθηναϊκό, όλα πηγαίνουν καλά για μένα. Ξαναβρήκα την αυτοπεποίθησή μου και νιώθω πολύ πιο ήρεμος για να παίξω το παιχνίδι μου. Στην κατάσταση που βρίσκομαι τώρα και με τα γκολ που σημειώνω θέλω να κερδίσω κάτι με τον Παναθηναϊκό. Το Champions League είναι κάτι που θέλω πολύ. Θέλω να παίξω στη διοργάνωση και ευελπιστώ ότι θα το καταφέρω με τον Παναθηναϊκό», τόνισε ο 31χρονος επιθετικός.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.