ΕΛΛΑΔΑ

Πρόκειται για τον Μιχαήλ Κρασσά

Με εισαγγελική εντολή δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του τεχνικού ορθοπεδικού που ασέλγησε σε ανήλικη στην Κρήτη

paidaki1

Με στόχο την προστασία του κοινωνικού συνόλου αλλά κυρίως ανηλίκων, δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά από σχετική εισαγγελική εντολή τα στοιχεία του τεχνικού ορθοπεδικού που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 14 ετών.

Πρόκειται για την υπόθεση του τεχνικού ορθοπεδικού που κατηγορείται από την οικογένεια μιας ανήλικης Ηρακλειώτισσας ότι προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της κατά τη διάρκεια θεραπείας για την αντιμετώπιση της σκολίωσης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, ο κατηγορούμενος είναι ο Μιχαήλ Κρασσάς του Δημητρίου, κάτοικος Ηρακλείου.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηρακλείου, τα στοιχεία ταυτότητας και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται ότι από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο 2015, ενήργησε ασελγή πράξη σε πρόσωπο που είχε συμπληρώσει τα δώδεκα αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη.

Πρόκειται για τον ΚΡΑΣΣΑ Μιχαήλ του Δημητρίου, κάτοικο Ηρακλείου.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αποπλάνηση παιδιού που δε συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου τηλεφωνικά στους αριθμούς 2810-274258 και 274070 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

Πηγή: cretapost.gr 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.