ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μετάδοση στις 21:45 (ΣΚΑΙ -Cosmotesport)

Όλα για όλα η Εθνική κόντρα στο Βέλγιο

Κρίσιμη για το μέλλον της στα προκριματικά του Μουντιάλ είναι ηαποψινή αναμέτρηση της Ελλάδας με το Βέλγιο.  

Και τώρα τα δύσκολα για την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου των Ανδρών, η οποία απόψε στις 21:45 φιλοξενείται από την Εθνική Βελγίου, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα επιδιώξει να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ώστε να έχει ελπίδες κατάληψης της πρώτης θέσης που δίνουν την απευθείας πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης. Βέβαια, απέναντί της έχει μία ομάδα ιδιαιτέρως φορμαρισμένη, η οποία έχει 7 χρόνια να χάσει στο γήπεδο της(!), αλλά το Σάββατο θα κατέβει με αρκετές απουσίες βασικών παικτών της.

Σημαντική απουσία θα έχει και η Ελλάδα, αφού ο Μίκαελ Σκίμπε δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ορέστη Καρνέζη, ο οποίος τραυματίστηκε. Έτσι, στο τέρμα θα κάτσει ο Στέφανος Καπίνο, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και την προηγούμενη Κυριακή επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, όντας ο κορυφαίος στο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό.

Θυμίζουμε ότι οι Άνδρες προέρχονται από την εντός έδρας νίκη επί της Βοσνίας, η οποία ήρθε με... χιτσκοκικό τρόπο έπειτα από φοβερό σουτ-γκολ
του Γιώργου Τζαβέλλα στις καθυστερήσεις.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.