ΥΓΕΙΑ

Όμιλος ΥΓΕΙΑ: Τα πάντα για την υγεία της καρδιάς

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ, μέλος του Ομίλου MIG, πρωτοπορεί στον τομέα των παθήσεων της καρδιάς, προσφέροντας εξειδικευμένη φροντίδα από το στάδιο της πρόληψης, διάγνωσης έως τη θεραπεία και κλινική/ εργαστηριακή παρακολούθηση ασθενών με συγγενείς και επίκτητες καρδιοπάθειες από την εμβρυική έως την ενήλικη ζωή.

Τα πλέον οργανωμένα τμήματα απεικόνισης, καρδιολογίας/ επεμβατικής καρδιολογίας και καρδιοχειρουργικής, ο τελευταίας γενιάς  τεχνολογικός  εξοπλισμός, η μοναδική στην Ελλάδα υβριδική χειρουργική αίθουσα,  και το  κορυφαίο επιστημονικό & νοσηλευτικό προσωπικό,  συνθέτουν τον Τομέα Καρδιάς του Όμιλου ΥΓΕΙΑ.

Ο  Όμιλος ΥΓΕΙΑ, σας προσκαλεί στην εκδήλωση «All About Heart» την Τέταρτη 5 Απρίλιου και ώρα 17:30, στο Μέγαρο Μουσικής, στην Αίθουσα Banquet, όπου θα παρουσιάσει το ευρύ φάσμα υπηρεσιών που διαθέτει για τις παθήσεις της καρδιάς.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, κορυφαίοι στον τομέα τους επιστήμονες θα αναπτύξουν «το χθες, το σήμερα και το αύριο της καρδιάς στον Όμιλο ΥΓΕΙΑ». Συγκεκριμένα ομιλητές είναι:

  • Αθανάσιος Πιπιλής
    Καρδιολόγος, Διευθυντής Α’ Καρδιολογικής Κλινικής ΥΓΕΙΑ
  • Στρατής Παττακός
    Καρδιοχειρουργός, Διευθυντής Β’ Καρδιοχειρουργικής Κλινικής ΥΓΕΙΑ
  • Κωνσταντίνος Σπάργιας
    Καρδιολόγος, Διευθυντής Τμήματος Διαδερμικών Βαλβίδων ΥΓΕΙΑ
  • Αφροδίτη Τζίφα
    Παιδοκαρδιολόγος και Καρδιολόγος Συγγενών Καρδιοπαθειών Ενηλίκων, Διευθύντριας Κλινικής Παιδοκαρδιολογίας & Συγγενών Καρδιοπαθειών Ενηλίκων ΜΗΤΕΡΑ
  • Αυξέντιος Καλαγκός
    Καρδιοχειρουργός, Διευθυντής Καρδιοχειρουργικής Κλινικής Παίδων και Ενήλικων Συγγενών Καρδιοπαθειών ΜΗΤΕΡΑ

Ελεύθερη Είσοδος.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 6867021.

Ygeia22

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.