ΕΛΛΑΔΑ

Η πρόγνωση της ΕΜΥ

Παρέλαση με... καλοκαιρία - Στους 25 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία

Το Σάββατο γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός και μόνο στα βόρεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες στα δυτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 5 και από το μεσημέρι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία από 9 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και την Θράκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις όποτε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και από το βράδυ στα ανατολικά ανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, την Δυτική Στερεά και την Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα βόρεια Ηπειρωτικά το μεσημέρι-απόγευμα, οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της Ηπείρου. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 ως 25 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Από το απόγευμα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία η ελάχιστη θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Από το βράδυ δυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 12 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση καιρού για την Κυριακή

Την Κυριακή αρχικά ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, από το μεσημέρι λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια. αναμένεται ο καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες στα δυτικά και βόρεια τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 και από το βράδυ βόρειοι 4 με 6 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και τα νότια πελάτη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.