ΕΛΛΑΔΑ

Μέχρι τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα

Πειραιάς: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο - Ανοίγει η γέφυρα Παπανδρέου και θα δοθούν στην κυκλοφορία όλες οι λωρίδες

Από αύριο θα αρχίσει να αναπνέει και πάλι κυκλοφορικά ο Πειραιάς αφού η εταιρεία που κατασκευάζει τις γραμμές του τραμ θα αρχίσει να παραδίδει κάποιους δρόμους.

«Η κατάσταση αυτές τις μέρες με το κυκλοφοριακό στον Πειραιά είναι εξαιρετικά δύσκολη. Από την προηγούμενη εβδομάδα για να μπει κανείς στον Πειραιά, η ουρά ξεκινούσε πολλές φορές από το ίδρυμα Νιάρχου, από το Δέλτα του Φαλήρου ή λίγο παρακάτω. Το καλό νέο είναι ότι αύριο ανοίγει ο δρόμος,  σύμφωνα με ενημέρωση που είχα σήμερα από την «ΤΡΑΜ Α.Ε.».

Δηλαδή στη γέφυρα Παπανδρέου που δημιουργείται το πρόβλημα στο ύψος του Γηπέδου "Γ. Καραϊσκάκης" και εν συνεχεία θα δοθούν όλες οι λωρίδες στην κυκλοφορία». Τη δήλωση αυτή έκανε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης:

«Παράλληλα, θα δουλέψουν εντατικά και θα απελευθερωθεί ο δρόμος μέχρι και την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα και είναι πιθανό να κλείσει πάλι μετά μόνο για δύο ημέρες. Το κομμάτι -επαναλαμβάνω για να είμαι σαφής - της εισόδου της πόλης, ενώ η Μικράς Ασίας έχει ολοκληρωθεί και έχουν δοθεί στην κυκλοφορία όλες οι λωρίδες.

Η γέφυρα Παπανδρέου με ενημέρωσαν ότι αύριο, όπως προανέφερα,  θα ανοίξει κανονικά.  Είχα το πρωί συνομιλία και με την Τροχαία και με την εταιρεία «ΘΕΜΕΛΗ» και με την «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ» και «ΤΡΑΜ». Υποστήκαμε λοιπόν ταλαιπωρία αυτές τις 6-7 μέρες και ελπίζω από αύριο να βελτιωθεί το κυκλοφοριακό, γιατί η κατάσταση είναι πραγματικά απελπιστική.

Ειδικά τις ώρες αιχμής το πρωί, είναι απαράδεκτο σε μια πόλη με ένα μεγάλο λιμάνι, με υπηρεσίες, με χαρακτηριστικά μητροπολιτικού Δήμου να μην μπορείς να μπεις στην πόλη. Διότι δεν είναι η κίνηση μόνο στην παραλιακή και στην Πειραιώς.

Υπάρχει το ίδιο πρόβλημα για να μπουν τα αυτοκίνητα  από Λαμπράκη και πραγματικά είναι κάτι που αυτές τις μέρες είναι αφόρητο.

Ευτυχώς ήταν λίγες μέρες και επαναλαμβάνω από την ενημέρωση που έχω,  ότι θα δουλέψουν όλη την ημέρα σήμερα και αύριο το πρωί θα δοθούν όλες οι λωρίδες.

Βέβαια, παραμένουν προβλήματα στην πόλη, που δεν θα λυθούν άμεσα.  Το έχω ξαναπεί, δεν είναι δημοτικό έργο, το έχω πει εκατό φορές. Θέλω να πιστεύω ότι είμαστε στο τέλος αυτής της πολυετούς ταλαιπωρίας».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.