ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοίνωση

ΣΥΡΙΖΑ: Η «εκ παραδρομής λάθος ψήφος» της ΝΔ προκαλεί θυμηδία

Απάντηση στη ΝΔ για την εκ παραδρομής λάθος ψήφο, αναφορικά με την τροπολογία για την ιθαγένεια Ελλήνων Εβραίων συγγενών των θυμάτων του ολοκαυτώματος εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση για υποκρισία.
syriza

Η Κουμουνδούρου υπενθυμίζει πως ο αντιπρόεδρος της ΝΔ χρειάστηκε 185 λέξεις για να ζητήσει συγνώμη για το αντισημιτικό του παρελθόν και ο πρόεδρος του κόμματος 1.682 λέξεις στην ομιλία του για το Ολοκαύτωμα στη Θεσσαλονίκη.
Στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ επίσης βάλλει κατά του γραφείου τύπου της ΝΔ σημειώνοντας ότι χρειάστηκε 14 ώρες και 333 λέξεις για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
«Ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Άδωνις Γεωργιάδης, χρειάστηκε 185 λέξεις για να ζητήσει συγγνώμη από τους Εβραίους συμπολίτες για το αντισημιτικό του παρελθόν. Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. χρειάστηκε 1.682 λέξεις στην ομιλία του για το Ολοκαύτωμα στη Θεσσαλονίκη. Και το Γραφείο Τύπου της Ν.Δ. χρειάσθηκε 14 ώρες και 333 λέξεις για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα» τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.
Η Κουμουνδούρου στην ανακοίνωση επίσης αναφέρει: «Αρκούσε, όμως, μόνο μια λέξη για να αναδειχθεί η υποκρισία τους: Παρών. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και δεν γνωρίζουμε τι μεσολάβησε στο παρασκήνιο μεταξύ της ακροδεξιάς συνιστώσας και των υπόλοιπων συνιστωσών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης».
«Η “εκ παραδρομής λάθος ψήφος” από την παράταξη που ισχυρίζεται πως είναι έτοιμη να κυβερνήσει τη χώρα μόνο θυμηδία προκαλεί» καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.